• PRO TV
  • Piesa care a spart toate tabuurile! Cine e artista care i-a supărat pe bărbați cu versurile ei “vulgare”, dar pe care femeile o adoră

Piesa care a spart toate tabuurile! Cine e artista care i-a supărat pe bărbați cu versurile ei “vulgare”, dar pe care femeile o adoră

Piesa care a spart toate tabuurile! Cine e artista care i-a supărat pe bărbați cu versurile ei “vulgare”, dar pe care femeile o adoră

În vârstă de 23 de ani, cântăreața Erika Isac a stârnit o mulțime de controverse pe rețelele de socializare cu noua ei piesă, Macarena. Artista își exprimă ideile muzicale printr-un limbaj “colorat”, care i-a împărțit pe fani în două tabere – cei care îi apreciază curajul și cei care consideră versurile nepotrivite pentru o domnișoară de 23 de ani.

“Cum să vorbești urât, Erika, ești domnișoară!” se întreabă, autoironică, artista. “Ia-te-n gură cu mine ca să vezi cât sunt de doamnă!”
Erika Isac apare complet goală, dar blurata, în clipul piesei “Macarena”. “Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultata, love u all my ladies”, spune Erika.

Femeile îi lauda inițiativa și o numesc “zeiță”. Sunt și bărbați care rezonează cu mesajul, dincolo de limbajul licențios.

“Ce mă prinde piesa, frate!!! Oi fi eu de genul masculin, dar nu prea cred că poți trece cu vederea problemele cu care se confruntă femeile din ziua de azi ca: violul, violența domestică, marginalizare/discriminare etc.”.

“Mamă, ne-a făcut Erika imn!”

“Ești zeiță!”

“Ooooooohh, cineva trebuia să facă o piesă așa! wow wow wow mulțumim”

“Erica zice tot ce în mintea ficărei fete :)”

“în sfârșit o fată care i-a atitudine și le spune bărbaților purul adevăr”.

Gallery

“Mai tare, să se audă și la masculii ăia feroce din spate! Felicitări, Erika! Nu dezamăgești niciodată. Era foarte mare nevoie de o femeie care să comunice aceste mesaje fix în modul în care o faci tu.”

“Cred că e prima piesa românească care abordează teme feministe, era mare mare nevoie.”

“a zis erika în două minute ce n au putut alte femei să zică ani de zile.. she’s the queen”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni