• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, cap de afiș într-o nouă franciză de acțiune! Superba româncă, imagini inedite alături de actorul cu care va juca în „The Lost Book of Creation”

Mădălina Ghenea, cap de afiș într-o nouă franciză de acțiune! Superba româncă, imagini inedite alături de actorul cu care va juca în „The Lost Book of Creation”

Mădălina Ghenea, cap de afiș într-o nouă franciză de acțiune! Superba româncă, imagini inedite alături de actorul cu care va juca în „The Lost Book of Creation”

După succesul înregistrat cu thrillerul „Deep Fear”, Mădălina Ghenea are agenda plină de evenimente, iar recent a împărtășit o nouă reușită cu fanii de pe Instagram.

Gallery

​Superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety.

Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Roel Reine va regiza primul film din franciză, iar scenariul este scris de Matt Hookings care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea.

Lor li se vor alătura actorul Bobby Lee și Eddie „The Beast” Hall, care a câștigat concursul „Cel mai puternic om din lume”, în 2017, potrivit sursei citate mai sus.

Filmul urmărește povestea arheologilor Slade (Mat Hookings) și Eve (Mădălina Ghenea) care pornesc în căutarea legendarei „Cărți a Creației pierdute”, despre care se crede că ar deține secretele universului și răspunsul la întrebările de ce și cum au apărut oamenii.

Filmul „Cartea pierdută a creației” va fi filmat în Malta și în Orientul Mijlociu la sfârșitul acestei veri.

„Sunt entuziasmat să aduc la viață acest prim episod al unei francize cu o echipă atât de incredibilă de actori. „Cartea pierdută a creației” este omagiul meu adus filmelor clasice de aventură pe care ni le amintim și le iubim cu toții. Scenariul este plin de adrenalină, plin de acțiune și de inimă (…) Cu fundalul impresionant al Maltei și al unor părți din Orientul Mijlociu, abia așteptăm să împărtășim această poveste cinematografică cu lumea întreagă”, a declarat Hookings potrivit Variety.

Matt Hookings și Mădălina Ghenea s-au distrat pe cinste în Dubai

Nu se știe dacă Mădălina Ghenea și Matt Hookings se cunoșteau înainte de acest proiect, cert este că cei doi se înțeleg și se distrează de minune în Dubai. (Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Mădălina Ghenea a postat la InstaStories câteva filmulețe amuzante în care apare alături de actorul galez. Cei doi au luat masa la un hotel exclusivist din Dubai și s-au bucurat de o priveliște de vis.

Actrița l-a filmat pe Matt în timp ce acesta încerca să o imite și a scris că „are dureri de la atâta râs”. Cei doi actori s-au filmat și în timp ce dansau salsa pe terasa hotelui. „Suntem singurii de aici care dansează”, a mai scris Mădălina Ghenea, care a făcut și un tur al locației de vis și le-a prezentat urmăritorilor mai multe preparate delicioase.

Fotografii: Getty Images/ Capturi Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni