• PRO TV
  • Iubita lui Killa Fonic, asaltată cu mesaje despre Irina Rimes! Cum a reacționat actuala parteneră a artistului: „Ar ajuta-o mai mult dacă...”

Iubita lui Killa Fonic, asaltată cu mesaje despre Irina Rimes! Cum a reacționat actuala parteneră a artistului: „Ar ajuta-o mai mult dacă...”

Iubita lui Killa Fonic, asaltată cu mesaje despre Irina Rimes! Cum a reacționat actuala parteneră a artistului: „Ar ajuta-o mai mult dacă...”

Actuala parteneră a lui Killa Fonic a primit mai multe mesaje legate de fosta iubită a cântărețului, Irina Rimes. Iată cum a reacționat tânăra și ce le-a spus internauților!

Gallery

​Kill Fonic, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lumea mondenă românească, trăiește o frumoasă poveste de dragoste și a trecut peste despărțirea de Irina Rimes, însă mulți dintre urmăritorii săi nu au uitat acest lucru.

Actuala iubită a artistului a primit mai multe mesaje despre cântăreață, spunând că era mai potrivită pentru el decât este ea acum, dar nu s-a arătat deloc deranjată de reacții, ba chiar i-a îndrumat pe cei care consideră acest lucru să o susțină pe Irina Rimes, să îi asculte muzica și să îi cumpere albumele.

”Dacă e mai bună, nu mai bine intri la ea pe TikTok să îi lași comentarii?! Sau poate ar fi mai bine să cumperi un album, sau un bilet la un concert. În loc să scrii pe TikTok cred că ar ajuta-o mai mult dacă i-ai asculta piesele pe platforme, să susții artistul”, a declarat iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

@wonderfaces Ca răspuns pentru @flop3m ♬ Macarena - Erika Isac

Killa Fonic, despre despărțirea de Irina Rimes:„Relația s-a terminat în 2017”

În urmă cu ceva timp, artistul a susținut un concert în București, acolo unde un spectator ținea în mâna un balon roșu, moment în care Killa Fonic a răbufnit.

„N-am niciun balon, Irina este măritată(...). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an.”, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Mai mult decât atât, artistul a cerut balonul din public și l-a spart în fața tuturor:

„Balonul ală l-ai primit cadou sau ceva? Îl iubești, ții la el, ai dori să îl păstrezi? Aș dori să îl aduci aici pe scenă ca să pot să îl sparg, cum am făcut și în alte concerte”, a mai spus cântărețul, pe scenă.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni