• PRO TV
  • Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose! Raluca și-a aniversat ziua de naștere și a postat un clip amuzant alături de antrenoarea de la Vocea României

Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose! Raluca și-a aniversat ziua de naștere și a postat un clip amuzant alături de antrenoarea de la Vocea României

Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose! Raluca și-a aniversat ziua de naștere și a postat un clip amuzant alături de antrenoarea de la Vocea României

A fost sărbătoare mare în familia lui Theo Rose. Sora artistei, Raluca, a împlinit 38 de ani și a postat un videoclip amuzant pe conturile de socializare.

Gallery

Protagonistele filmulețului care a adunat numeroase comentarii și aprecieri au fost sărbătorita și îndrăgita antrenoare de la Vocea României.

Raluca apare cu un tort pe care sunt puse două lumănări în formă de 18, iar Theo îi reamintește surorii care este de fapt vârsta pe care a împlinit-o. „Am câți ani vreau eu!”, a scrie sora lui Theo Rose în dreptul filmulețului amuzant.

„La mulți ani, cu bucuria şi lumina pe care le aduci tu în viețile tuturor celor care te cunosc!”;

„ La mulți ani! Sigur nu e greșită lumânarea? Nu pari mai mult de 27!”;

„Vă iubesc!”;

„Nu-ți dădeam mai mult de 27-28. Minunat arăți!”;

„Wow, ce frumusețe ești!”;

„Aveți o voce excepțională și sunteți și o moderatoare minunată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Ralucăi.

Pentru cei care nu știu, Theo Rose nu este singura artistă din familie. Raluca este una dintre cele îndrăgite artiste de muzică populară din România. Sora lui Theo Rose are și o frumoasă carieră în televiziune, fiind realizatoare și prezentatoare de emisiuni. (Mai multe imagini cu sora lui Theo Rose în GALERIA FOTO de mai sus)

Pe lângă talentul de care se bucură amândouă, Raluca și Theo Rose seamănă izbitor. Cele două surori au o relație extrem de specială, iar Raluca este nașa de botez a lui Sasha Ioan, băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, declara Raluca într-o emisiune TV, înainte ca sora ei să devină mămică.

 Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni