• PRO TV
  • În urmă cu an și jumătate umbla desculță pe străzi și lupta cu dependența de droguri! Acum, vedeta întoarce privirile la toate evenimentele mondene

În urmă cu an și jumătate umbla desculță pe străzi și lupta cu dependența de droguri! Acum, vedeta întoarce privirile la toate evenimentele mondene

În urmă cu an și jumătate umbla desculță pe străzi și lupta cu dependența de droguri! Acum, vedeta întoarce privirile la toate evenimentele mondene

În urmă cu câțiva ani, Cara Delevingne era regina incontestabilă a catwalk-ului și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Gallery

​La un moment dat, supermodelul a căzut în patima drogurilor și a alcoolului, iar imaginile în care umbla desculță și dezorientată pe stradă, în toamna anului 2022, au făcut înconjurul lumii.

Într-un interviu pentru Vogue, Cara Delevingne a vorbit despre probleme sale cu abuzul de substanțe, dezvăluind un adevăr cutremurător: a început să consume alcool la vârsta de 7 ani.

Aceasta a mărturisit că prima beție a avut-o la șapte ani, când a băut mai multe pahare de șampanie la o nuntă.

Trei ani mai târziu i s-au prescris somnifere la vârsta de doar 10 ani, în încercarea de a-și gestiona insomnia, iar în adolescență a fost diagnosticată cu dispraxie, o afecțiune neurologică care afectează coordonarea fizică. Cara a fost martoră la traume în copilărie, mama ei, Pandora, luptându-se cu dependența de heroină.  

Din fericire, tânăra în vârstă de 31 de ani a primit ajutor specializat și a reușit să treacă peste dependența de droguri și alcool.

Recent, Cara Delevingne a participat la petrecerea organizată de revista British Vogue după decernarea premiilor BAFTA 2024. Modelul a întors toate privirile după ce și-a făcut apariția într-o rochie midi, mulată pe corp, cu un decolteu abisal. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus).

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni