• PRO TV
  • Oleg Navalnîi, fratele disidentului mort în închisoare, se află în pericol! Bărbatul este pe lista celor mai căutate persoane din Rusia

Oleg Navalnîi, fratele disidentului mort în închisoare, se află în pericol! Bărbatul este pe lista celor mai căutate persoane din Rusia

Oleg Navalnîi, fratele disidentului mort în închisoare, se află în pericol! Bărbatul este pe lista celor mai căutate persoane din Rusia

Fratele lui Aleksei Navalnîi, dizidentul care a murit săptămâna trecută într-un lagăr din Siberia, se află pe lista celor mai căutate persoane din Rusia. Bărbatului i s-a deschis un nou dosar penal.

Gallery

​Marți, pe data de 20 februarie 2024, Ministerul rus de Interne l-a dat în urmărire pe fratele lui Aleksei Navalnîi, Oleg Anatolevici Navalnîi, căutat în temeiul unui articol din Codul Penal, potrivit news.ro care citează agenția de știri rusă TASS.

În comunicat nu se precizează, însă, și acuzațiile care i se aduc. Oleg Navalnîi a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în 2021 din cauza faptului că a încălcat restricțiile impuse în contextul pandemiei COVID.

Mai mult decât atât, în 2014, fratele lui Aleksei Navalnîi a fost condamnat la 3,5 ani de închisoare pentru fraudă.

Oleg Navalnîi ar fi călătorit în Cipru încă din 2021, iar de atunci nu s-a mai întors în Rusia, notează sursa amintită anterior.

​Alexei Navalnîi s-a stins din viață la data de 16 februarie 2024, în timp ce își executa pedeapsa cu închisoarea, într-un lagăr din Siberia.

Sursă foto: Getty Images, Arhivă PRO TV, YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni