• PRO TV
  • Mihai Albu, mesaj pentru Irinel Columbeanu! Ce i-a transmis fostului milionar: „Jos pălăria!”

Mihai Albu, mesaj pentru Irinel Columbeanu! Ce i-a transmis fostului milionar: „Jos pălăria!”

Mihai Albu, mesaj pentru Irinel Columbeanu! Ce i-a transmis fostului milionar: „Jos pălăria!”

Mulți știu că Irinel Columbeanu a rămas fără avere și că locuiește acum la un azil de bătrâni, însă puțini sunt cei care i-au rămas alături în această perioadă grea. Unul dintre prietenii lui a decis să îl ducă pe fostul afacerist la munte, într-o locație de vis, iar fotografiile au stârnit o mulțime de reacții. Iată ce i-a transmis Mihai Albu lui Irinel Columbeanu!

Gallery

​Sorin Mărcuș, bun prieten cu irinel Columbeanu, l-a vizitat la azil în urmă cu doar câteva zile, iar mai apoi a decis să îl ducă într-o excursie la munte. Acolo, cei doi s-au simțit de minune și chiar au făcut câteva fotografii, care mai apoi au fost distribuite pe rețelele de socializare.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau “cărare” la petrecerile lui, majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit…

Îmi amintesc când eu eram “mic” si el era “mare”, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui si asta mă face sa nu-l uit si să-i fiu recunoscător. Sănătate sa ai Iri si liniște in suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!”, a scris Sorin Mărcuș alături de fotografia cu el și Irinel.

Reacțiile au început să curgă, iar printre comentarii s-a aflat și mesajul lui Mihai Albu, celebrul designer de pantofi. Știind situația acestuia, fostul soț al Iuliei Albu s-a bucurat să îl vadă, în sfârțit, cu zâmbetul pe buze.

„Mă bucur tare, domnule Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Mihai Albu lui irinel Columbeanu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni