• PRO TV
  • Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World, apariție sublimă la ceremonia de deschidere a ediției cu numărul 71: „Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine!”

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World, apariție sublimă la ceremonia de deschidere a ediției cu numărul 71: „Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine!”

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World, apariție sublimă la ceremonia de deschidere a ediției cu numărul 71: „Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine!”

Ediția cu numărul 71 a competiției Miss World are loc în perioada 18 februarie – 9 martie în New Delhi, capitala Indiei. Ada-Maria Ileana este reprezentanta României și luptă pentru coroană alături de alte 119 concurente din întreaga lume.

Gallery

​Zilele trecute, cele mai frumoase femei din lume au ajuns în capitala Indiei, acolo unde vor lupta pentru titlul de Miss World.

Corporația pentru Dezvoltarea Industriei și a Turismului din India (ITDC) a găzduit marți „Ceremonia de deschidere” a celei de-a 71-a ediții Miss World la hotelul „The Ashok” din New Delhi.

La ceremonie au participat toate cele 120 de concurente care aspiră la titlul de Miss World. Frumoasa româncă a postat câteva imagini de la eveniment pe contul de Instagram, dar și un mesaj în care le-a mulțumit celor care o susțin.

Ada a arătat divin într-o rochie decoltată, cu trenă, creație a unui designer român. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

M-am simțit ca o prințesă la dineul de la ceremonia de deschidere, purtând @carmeroata. Și astfel, cea de-a 71-a ediție @missworld abia a început! Am vrut să vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele frumoase! Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine și promit să continui să fac treabă bună”, a scris reprezentanta României.

Marea finală a celei de-a 71-a ediții Miss World se va încheia cu un eveniment spectaculos la Jio World Convention Centre din Mumbai.

Ada a aflat că va participa la Miss World chiar în cadrul show-ului Love Island România

Superba brunetă este o veterană a concursurilor de frumusețe și și-a trecut mai multe titluri în palmares. Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, Miss World este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. Tânăra a aflat că va participa la Miss World chiar în cadrul show-ului Love Island România, difuzat în toamnă pe VOYO și la PRO TV, acolo unde s-a înscris pentru a-și găsi jumătatea.

Pe parcusul show-ului, bruneta s-a îndrăgostit de Andrei, cel cu care a format un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a concurentului. Chiar dacă a plecat singură din emsiune, Ada este recunoscătoare pentru lecțiile învățate și a declarat că acum „își cunoaște mai mult valoarea”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ada-Maria Ileana (@addamarie)

Ada-Maria Ileana este din București. Tânăra are master în Politici Publice, la prestigioasa University College London, potrivit adevarul.ro. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De 6 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge.

 Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni