• PRO TV
  • Cristi Tănase, mesaj de ziua lui de la soție! Ce i-a transmis femeia care l-a ținut pe fostul fotbalist la ușă, pe holul blocului

Cristi Tănase, mesaj de ziua lui de la soție! Ce i-a transmis femeia care l-a ținut pe fostul fotbalist la ușă, pe holul blocului

Cristi Tănase, mesaj de ziua lui de la soție! Ce i-a transmis femeia care l-a ținut pe fostul fotbalist la ușă, pe holul blocului

Fostul fotbalist a fost surprins, săptămâna trecută, căzut pe holul blocului în care locuiește, cu un dinte lipsă, plin de sânge și vorbind cu dificultate, așteptând ca soția sa să îl primească în casă. Acum, cu ocazia zilei sale de naștere, femeia i-a transmis un mesaj în mediul online.

Gallery

​Cristi Tănase, zis „Dodel”, a intrat în atenția publicului săptămâna trecută după ce a fost surprins într-o ipostază cel puțin șocantă. O persoană l-a filmat pe fostul fotbalist în timp ce stătea pe covorul de la intrarea în apartamentul său, cu sânge la gură și cu un dinte lipsă, iar din explicațiile sale ulterioare s-a înțeles că era sub influența alcoolului și că aștepta ca soția sa să îi deschidă.

„Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu! Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut…

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: „Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!”. Cine să mă bată, mă? „N-ai văzut filmarea?!”'. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este', a mai spus Cristi Tănase.

„M-a deranjat că mulți nu m-ați întrebat niciodată dacă e adevărat sau nu. Fiecare și-a dat cu părerea despre mine, deși de cele mai multe ori nu era adevărat. „Mă Tase, e adevărat sau nu?!”, măcar atât„, a concluzionat fostul fotbalist.

Cristi Tănase și partenera sa, Adina Maria, s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, iar în curând cei doi vor deveni, pentru prima dată, părinți. Soția acestuia este, de profesie, make-up artist și iubește sportul, dovadă fiind și aspectul său fizic de invidiat.

Pe data de 20 februarie a fost ziua fostului căpitan al Stelei, iar femeia i-a transmis un mesaj cu totul special în mediul online: ”La mulți ani, soțul meu! Te iubim”, a scris Adina Maria pe Facebook, alături de o imagine cu ea și Cristi Tănase.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni