• PRO TV
  • Ce pensie alimentară primește Rita Sumalya, fiica Ronei Hartener, de la tatăl său! Relația ei cu Rocco Sedano nu ar fi prea bună: „Îi e greu”

Ce pensie alimentară primește Rita Sumalya, fiica Ronei Hartener, de la tatăl său! Relația ei cu Rocco Sedano nu ar fi prea bună: „Îi e greu”

Ce pensie alimentară primește Rita Sumalya, fiica Ronei Hartener, de la tatăl său! Relația ei cu Rocco Sedano nu ar fi prea bună: „Îi e greu”

Rona Hartner a lăsat în urma sa multă suferință atât în rândul familiei, cât și în sufletele fanilor de pretutindeni. Fiica sa adolescentă, Sumalya, a rămas cu tatăl ei, Rocco Sedano, însă relația lor nu ar fi una atât de bună.

Gallery

​Rona Hartner și Rocco Sedano au fost căsătoriți în urmă cu mai mulți ani, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fată, Rita Sumalya, care după divorțul părinților a rămas în grija mamei sale. După decesul celei care i-a dat viață, adolescenta își găsește cu greu liniștea și nici măcar nu îndrăznește să meargă la mormântul regretatei cântărețe, durerea din sufletul său fiind mult prea mare.

„Sumalya n-o să prea vină pe la cimitir. Îi e greu din toate punctele de vedere. Pentru ea, Rona trăiește în sufletul și mintea ei, în continuare, așa că, efortul de a vizita o piatră de mormânt… Se ocupă frumos de locul de veci din Cimitirul Bellu Catolic, și de toate pomenirile, de aici, din România, vărul și soția lui”, a declarat Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei, exclusiv pentru Playtech Știri.

De asemenea, fosta impresară a Ronei a vorbit și despre relația pe care o are Rita cu tatăl său, Rocco Sedano. Înter cei doi nu a existat niciodată o legătură puternică, iar pensia alimentară pe care o plătește bărbatul este una „fixată la minimul legal”.

„Cât despre relația copilului cu Rocco, n-a prea fost niciodată, fiindcă, de la 6 luni de viață, a rămas cu mama ei. Și cum, la acea vreme, Rona nu avea cetățenie franceză, încă, statul a impus ”garde partagee”, adică la 2 săptămâni trebuie să se intre în contact cu tatăl. Și, mai ales, orice decizie ar privi-o până la majorat să fie luată cu acordul lui.

Pensia alimentară pentru fetiță a fost fixată la minimul legal, fiindcă el a fost liber profesionist mereu, fără un venit garantat. În plus, a plătit-o când a avut posibilitate”, a mai spus Dana Cristescu pentru sursa amintită.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni