• PRO TV
  • Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, primele declarații după ce a aflat că șoferul teribilist nu se va prezenta fizic la Judecătorie: „Aș fi vrut să îl privesc în ochi”

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, primele declarații după ce a aflat că șoferul teribilist nu se va prezenta fizic la Judecătorie: „Aș fi vrut să îl privesc în ochi”

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, primele declarații după ce a aflat că șoferul teribilist nu se va prezenta fizic la Judecătorie: „Aș fi vrut să îl privesc în ochi”

Astăzi are loc primul termen de judecată în cazul lui Vlad Pascu, tânărul teribilist de la 2 Mai care a ucis două persoane, după ce s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe diferite. Părinții victimelor au ajuns deja în fața Judecătoriei din Mangalia și fac primele declarații despre proces.

Gallery

​Vlad Pascu este șoferul teribilist de la 2 Mai, care la data de 19 august 2023, s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe diferite și a lovit din plin un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața pe loc, în urma impactului puternic. La șase luni de la tragedie, are loc primul termen de judecată în cazul tânărului de 20 de ani, iar părinții victimelor au ajuns deja la Judecătoria Mangalia.

În primă instanță, procesul lui Vlad Pascu a început cu un scandal de proporții, după ce s-a aflat că tânărul de 20 de ani NU va fi prezent în sala de judecată decât prin videoconferință. Apoi, părinții victimelor au fost siderați de faptul că judecătoarea s-a afișat în fața lor având o atitudine de sfidare și mestecând gumă. Mai mult decât atât, procesul a fost amânat cu 3 ore jumătate, lucru care i-a înfuriat pe cei care și-au pierdut copiii, în urmă cu jumătate de an. 

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, declarații sfâșietoare

Tatăl lui Sebi a vorbit în fața presei despre procesul de judecată al lui Vlad Pascu. Bărbatul s-a arătat extrem de afectat de faptul că tânărul de 20 de ani nu se va prezenta fizic în sala de judecată și a ținut să menționeze că și-ar fi dorit să îl privească în ochi:

„După ce a băgat doi copii în mormânt, mai vrea studii? Sper să se mute la Judecătoria Constanța, aici e o mare bătaie de joc. Sala de judecată este o magazie, avocații trebuie să stea în picioare, mi se pare o mare bătaie de joc. Judecătoarea a intrat în sală și mesteca gumă... Aș fi vrut să îl văd pe Vlad Pascu, să mă uit în ochii lui și să îi arăt că....”, a spus bărbatul, fără să își termine ideea, din cauza lacrimilor. 

Pentru Știrile KanalD, tatăl lui Sebi a spus că și-ar dori ca Vlad Pascu să primească cea mai mare pedeapsă, de peste 15 ani de închisoare cu executare:

„Noi vrem ca el să primească cea mai mare pedeapsă, dar după cum suntem aici în sala de judecată care arată ca o magazie și cu o judecătoare care nu are nicio treabă...Nu cred că ne așteptăm la ceva bine.

Vlad Pascu merită pedeapsa maximă, peste 15 ani de închisoare. Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu acum și familia mea. Dintr-o familie fericită...”, a spus Valentin Olariu.

În plus, Valentin Olariu a ținut să menționeze că niciodată nu a comunicat cu Vlad Pascu, pe parcursul celor șase luni, ci doar cu avocatul acestuia:

„Ar trebui să scăpăm de drogații ăstia care ne-au omorât copiii pe drumurile publice și sper până în al doisprezecelea ceas să se schimbe ceva și să ne audă cineva în țara asta, dar e greu. Noi nu am comunicat niciodată cu Vlad Pascu, a fost doar prin avocați. A vrut o mediere la care noi nu ne-am prezentat ”, a mai spus tatăl studentului pentru sursa menționată anterior.

Sursă foto: Facebook, Instagram, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni