• PRO TV
  • Cum a reacționat Marius Manole după ce a văzut că piesa Erikăi Isac, „Macarena”, a împărțit internetul în două: „Nu e lectura obligatorie”

Cum a reacționat Marius Manole după ce a văzut că piesa Erikăi Isac, „Macarena”, a împărțit internetul în două: „Nu e lectura obligatorie”

Cum a reacționat Marius Manole după ce a văzut că piesa Erikăi Isac, „Macarena”, a împărțit internetul în două: „Nu e lectura obligatorie”

Marius Manole a avut o primă reacție cu privire la piesa „Macarena”, cântată de Erika Isac. Iată ce spune actorul despre melodia care se află, de zile întregi, pe primul loc în topul preferințelor de pe YouTube-ul românesc.

Gallery

​Piesa Erikăi Isac se află pe primul loc în trending de aproape o săptămână și a stârnit o mulțuime de controverse în rândul românilor. Unii s-au arătat mulțumiți de mesajul tinerei, iar alții au avut reacții necontrolate atunci când au auzit pentru prima oară versurile vulgare din „Macarena”.

Multe persoane publice și-au exprimat opiniile în privița melodiei, iar printre acestea s-au numărat și Marius Manole sau Oana Pellea. În cadrul unei postări pe contul său de Facebook, actorul a subliniat faptul că nu a asculat încă melodia și că nu o va face, fiind mai mult ca sigur că versurile îi vor ajunge la ureche inevitabil.

„Ei bine, da. N am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intentionez sa o fac de buna voie. Sigur o sa mi ajunga la ureche, e inevitabil. Eu sper ca nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni ca nu e posibil sa nu asculti asta.

Na, Oana Dimofte chiar n am ascultat, dar nici nu ma intreb cine e fata asta si nici nu vreau sa stiu cine e. Cred ca mai pot trai inca niste zile fara sa ascult.

Supravietuiesc. Na, v am zis si eu parere mea, ca eu cred ca erati morti sa aflati ce cred despre asta! ps. eu nu zic ca e buna sau nu piesa, n am nicio parere. zic doar ca nu e “lectura”obligatorie”, a menționat Marius Manole pe contul său de Facebook.

Pe de cealaltă parte, Oana Pellea susține că nu a putut asculta mai multe de 30 de secunde din piesa Erikăi și că nu o interesează genul de exprimare pe care îl are tânăra, fiind de acord cu afirmația colegului său de breaslă, aceea că melodia nu este „lectură obligatorie”.

”Oh… am ascultat. Să nu rămân în urmă… cu toate că prefer sa fiu de modă veche. Am ascultat. Am rezistat 30” m am lămurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc “lectură obligatorie” parcă aș rămâne la Pink Floyd sau Queen… deh…modă veche! Lasă-mă așa! Cine vrea să asculte.

Cine vrea să cânte așa…liber! Toți suntem liberi să decidem ce ne place și ce nu, ce alegem și ce nu, etc! Aleg să nu mă intereseze DELOC genul acesta de exprimare! Mesajul poate fi transmis și ALTFEL, nu? Trebuie neapărat un limbaj vulgar… când spun vulgar sunt delicată!

Crede cineva că forța se poate combate cu utilizarea forței, vulgaritatea cu vulgaritate, subcultura cu subcultură? Dimpotrivă! Alegerea mea. Punct. Nu comentez o altă alegere și rog să-mi respectați, la rândul dumneavoastră, alegerea. Case closed!”, a scris Oana Pellea.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni