• PRO TV
  • Alexandra Becali a câștigat patru milioane de euro cât a-i bate din palme. Cu ce se ocupă fiica mijlocie a lui Gigi Becali: „Avem și teren și bani”

Alexandra Becali a câștigat patru milioane de euro cât a-i bate din palme. Cu ce se ocupă fiica mijlocie a lui Gigi Becali: „Avem și teren și bani”

Alexandra Becali a câștigat patru milioane de euro cât a-i bate din palme. Cu ce se ocupă fiica mijlocie a lui Gigi Becali: „Avem și teren și bani”

Gigi Becali se poate lăuda nu doar cu afaceri de succes, ci și cu o familie care îl face extrem de mândru. Latifundiarul din Pipera a reprezentat un adevărat exemplu pentru fiicele sale, care îi calcă pe urme, iar Alexandra Becali este un exemplu răsunător.

Gallery

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a învățat atât de bine cum merge lumea afacerilor, încât a făcut patru milioane de euro dintr-un foc. Banii au fost făcuți împreună cu soțul ei, reprezentând o adevărată bucurie pentru patronul FCSB.

Alexandra Becali face bani frumoși din imobiliare

La doar 28 de ani, Alexandra Becali a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali, care a mărturisit că se descurcă atât de bine din punct de vedere antreprenorial, încât ar avea încredere să îi lase FSCB-ul pe mână.

Mai mult decât atât, apartamentele și casele pe care le vinde sunt apreciate și de străini, care scot din buzunar o adevărată avere pentru a achiziționa ce le face cu ochiul.

Conform Fanatik, zilele trecute, un evreu a cumpărat zece case pe care Alexandra și soțul ei le-au construit, prețul fiecăreia fiind de 400.000 de euro.

„Eu văd că evreii cumpără în România. Mi-a zis ginerele meu: «Băi, tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». «Cum a cumpărat?». «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă, Înseamă că a dat vreo patru milioane de euro”, a mărturisit afaceristul.

Ce sfaturi a primit Alexandra Becali de la Gigi Becali

Alexandra Becali nu are nici 30 de ani, dar are o experiență în afaceri demnă de lăudat. Acest lucru se datorează și ambiției ei, dar și sfaturilor pe care le-a primit de la patronal FCSB.

„La ăștia ai mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața». «Păi e 1.450 de euro metru, utilul». «Vinde cu 1.350. 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi». Păi noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă”, a mai spus Gigi Becali.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni