• PRO TV
  • Erika Isac, adevărul despre versurile piesei „Macarena”! Ce a pățit artista când avea doar 15 ani: „Purtam pantaloni scurţi...”

Erika Isac, adevărul despre versurile piesei „Macarena”! Ce a pățit artista când avea doar 15 ani: „Purtam pantaloni scurţi...”

Erika Isac, adevărul despre versurile piesei „Macarena”! Ce a pățit artista când avea doar 15 ani: „Purtam pantaloni scurţi...”

Tânăra artistă a intrat în atenția publicului cu piesa „Macarena”, care se află pe primul loc în trending de aproape o săptămână, iar acum a oferit detalii atât despre versurile sale, cât și despre ce eveniment a marcat-o pe vremea când avea doar 15 ani.

Gallery

​De la lansarea piesei „Macarena”, tot internetul s-a împărțit în două. Erika Isac a reușit, prin versurile sale, să creeze controverse în rândul internauților, care s-au întrecut zile în șir în păreri, opinii și comentarii care mai de care mai răutăcioase.

La bază, piesa Macarena are versuri inspirate din viața multor femei, Erika Isac fiind de asemenea victima agresiunilor verbale, potrivit declarațiilor sale pentru paginademedia.ro. Pe vreamea când avea doar 15 ani, tânăra a participat la un concurs foarte cunoscut de talente, iar după apariția pe micile ecrane viața i s-a schimbat radical.

Din cauza injuriilor care i-au fost adresate, părinții acesteia au decis să o retragă din luminile reflectoarelor până la vârsta majoratului.

„Pentru că au fost în numărul zecilor de mii adulţi de peste 30 de ani care numeau un copil de 15 ani c***ă, pentru că purtam pantaloni scurţi (...)

Părinţilor mei le-a fost foarte frică ca, copilul lor să nu mai fie numit într-un anume fel, în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pentru imaginea mea, pur şi simplu am luat decizia de a nu mai apărea”, a spus Erika Isac pentru sursa menționată anterior.


Foto: Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni