• PRO TV
  • Toată lumea le admiră frumusețea, dar să vezi cum arată mama lor. Cine sunt surorile gemene care au cucerit Instagramul

Toată lumea le admiră frumusețea, dar să vezi cum arată mama lor. Cine sunt surorile gemene care au cucerit Instagramul

Toată lumea le admiră frumusețea, dar să vezi cum arată mama lor. Cine sunt surorile gemene care au cucerit Instagramul

Alena și Julia sunt două surori gemene, care s-au făcut remarcate pe platforma de socializare Instagram, unde au sute de mii de urmăritori.

Nu sunt influenceri, dar oamenii le urmăresc cu interes postările și își exprimă admirația față de frumusețea lor naturală. Fetele nu încearcă să epateze și nici nu se îmbracă provocator. Cu toate acestea, bărbații sunt topiți după ele și le copleșesc cu mesaje de admirație. 

„Cele mai frumoase surori din lume”;„Cele mai atrăgătoare și senzuale”; „Atâta grație și frumusețe”, sunt doar câteva reacții. 

​În imaginea de mai sus apare și mama lor. Internauții au rămas impresionați de felul în care arată. Mulți au spus că pare mai degrabă sora lor. 

​„Mămica este foc”; „Superbă”, „Wow, oare câți ani are?”; E clar, dacă au o mamă așa de frumoasă!”, „Nu înțeleg unde e mama”, „Așa mamă tânără, de parcă ar fi sora lor”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Surorile, care locuiesc în Moscova, sunt antreprenoare de succes. Ele conduc mașini scumpe, pozează în localuri de lux și își permit des vacanțe. Ele călătoresc, alături de mama lor, în țări europene și în Asia. Pe pagina de socializare, ele nu dezvăluie prea multe detalii despre viața lor privată  (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Gallery

Sursă foto: alenatwinsjuliatwins

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni