• PRO TV
  • Mihai Onilă, ridiculizat după ce a postit 40 de zile și și-a schimbat drastic înfățișarea: “Dați-le idei la guvernanți se poate trăi doar cu apă!"

Mihai Onilă, ridiculizat după ce a postit 40 de zile și și-a schimbat drastic înfățișarea: “Dați-le idei la guvernanți se poate trăi doar cu apă!"

Mihai Onilă, ridiculizat după ce a postit 40 de zile și și-a schimbat drastic înfățișarea: “Dați-le idei la guvernanți se poate trăi doar cu apă!"

Mihai Onilă a stârnit o mulțime de reacții controversate după ce s-a hotărât să țină post 40 de zile, doar cu apă. Fostul membru al trupei AXXA a încărcat acum clipurile cu experiența sa și pe TikTok, iar urmăritorii nu au fost deloc blânzi cu el.

“Acest post este o realizare a mea, este ceva ce mi-am dorit să fac de mult timp, de la 33 de ani, când Iisus Hristos a împlinit 33 de ani… Mi-am dorit atunci să țin postul de 40 de zile și nu am reușit. Am reușit 20 de ani mai târziu, acum când am 53”, le-a explicat Onilă fanilor săi.

Gallery

Artistul a slăbit drastic, schimbându-și total înfățișarea: “Am plecat de la 86.4 și și am ajuns la 69.3. Nu am mâncat niciun fel de mâncare fizică, materială. Au fost 2-3 zile în care am băut un pic de suc de portocale. Mă simt foarte bine, parametrii mei sunt foarte normali. Se poate trai cu credință că se poate trăi fără a mânca absolut nimic, decât a bea apa”, spune Mihai Onilă.

Tiktokerii și-au exprimat nemiloși părerea despre experimentul acestuia:
“Dați-le idei la guvernanți se poate trăi doar cu apă!"
“Se vede pe tine ce bine te simți! Radiezi sănătate!”
“Galben de sănătos!”
“Câți bani ai salvat?O să încerc și eu pentru că vreau să-mi cumpăr un BMW seria 5”.
“M-am uitat la diferite de la prima zi până acum, mi se pare că arătați mai bătrân. Există o “explicație?”

Alții l-au felicitate pentru ceea ce a realizat.
“Dacă ai făcut pe bune, practic ți ai prelungit viața cu încă 5 ani.”
“Omul chiar ne arată că a rezistat. Majoritatea radeți de el chiar dacă îl credeți ...și vedeți pe fața lui că e adevărat. Respect lui”.
“Felicitări. Tot organismul dvs s-a resetat la 0. Superb. Ați avut curaj.”

@mihaionila362 #40deziledepostcuapa #ziua40a @Mihai Onila ♬ sunet original - mihaionila

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni