• PRO TV
  • Cine este judecătoarea care a întrebat dacă victimele ucise în accidentul de la 2 Mai sunt în sală. Ioana Ancuța Popoviciu a fost sancționată disciplinar anul trecut

Cine este judecătoarea care a întrebat dacă victimele ucise în accidentul de la 2 Mai sunt în sală. Ioana Ancuța Popoviciu a fost sancționată disciplinar anul trecut

Cine este judecătoarea care a întrebat dacă victimele ucise în accidentul de la 2 Mai sunt în sală. Ioana Ancuța Popoviciu a fost sancționată disciplinar anul trecut

Momente cumplite pentru părinții victimelor de la 2 Mai! Joi, la primul termen de judecată în procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a întrebat dacă tânărul ucis în accident se află în sală.

Gallery

​Magistratul care a fost însărcinat cu soluționarea dosarului accidentului de la 2 Mai, Ioana Ancuța Popoviciu, a strigat numele lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, atunci când făcea prezența, stârnind o revoltă de proporții.

“A decedat o victimă?”, a întrebat Ioana Ancuța Popoviciu. “Au decedat două”, a răspuns o voce din public.

Cu lacrimi în ochi și durere în suflet, tatăl lui Sebastian Olariu a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din Judecătoria Mangalia, că magistratul a cerut buletinul fiului său mort în accidentul din august 2023: „Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală... Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul".

Cine este Ioana Ancuța Popoviciu

Ioana Ancuța Popoviciu este magistrat la Judecătoarea Mangalia încă din luna martie 2022, iar anul trecut, în luna mai, a fost sancționată disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii pentru „exercitarea funcției cu gravă neglijență”, potrivit stirileprotv.ro.

În privința studiilor, magistratul a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice în domeniul Drept, specializarea Drept, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Universitatea din Oradea și are un masterat în domeniul Drept, specializarea Drept privat, Facultatea de Ştiinţe Juridice, tot în Oradea.

Sursă foto: YouTube, Facebook, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni