• PRO TV
  • Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale, Mioara. Cine se va ocupa de înmormântare: „O aștept...”

Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale, Mioara. Cine se va ocupa de înmormântare: „O aștept...”

Catinca Roman, primele declarații după moartea mamei sale, Mioara. Cine se va ocupa de înmormântare: „O aștept...”

Vestea morții Mioarei Roman a picat ca un trăsnet peste cele două fiice ale ei. Catinca Roman a făcut primele declarații după moartea mamei sale.

Gallery

​Oana Roman nu se afla în țară în momentul în care a primit vestea că mama ei s-a stins din viață. Aceasta era în vacanță alături de fiica sa, Isabela, în Egipt. Fiica lui Petre Roman a luat de urgență primul avion spre casă. Catinca Roman a oferit primele declarații după moartea mamei sale.

Catinca Roman, despre decesul mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la azilul din Snagov unde fusese internată în urmă cu câteva luni. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator.

Catinca Roman a găsit puterea și a oferit primele declarații,  pentru Click.ro.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, potrivit sursei citate.

Cine se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuțar, „Regina întunericului”, este cea care a fost însărcinată de Oana Roman să se ocupe de înmormântarea Mioarei, încă de la sfârșitul anului trecut atunci când aceasta din urmă a ajuns din nou la spital și s-a zbătut între viață și moarte.

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar, în această dimineață, pentru sursa citată.

Oana Roman și Gabriela Lucuțar s-au întâlnit și au stabilit toate detaliile înmormântării Mioarei Roman, încă din luna decembrie a anului trecut.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni