• PRO TV
  • Actorii americani nu-si pot vinde casele, chiar daca reduc pretul acestora cu 4-5 milioane de dolari FOTO

Actorii americani nu-si pot vinde casele, chiar daca reduc pretul acestora cu 4-5 milioane de dolari FOTO

Actorii americani nu-si pot vinde casele, chiar daca reduc pretul acestora cu 4-5 milioane de dolari FOTO

Joaca in filme cu bugete de sute de milioane de dolari, castiga alte cateva sute de mii de dolari din reclame, insa pierd bani pe zi ce trece din investitiile imobiliare fara valoare. Vorbim despre actori sau cantareti precum Penelope Cruz, Mel Gibson sau Billy Joel care au case valoroase acum, doar pe hartie. Si asta in conditiile in care piata americana se prabuseste din nou, iar pretul terenurilor si al caselor a scazut cu o treime in aprilie fata de luna anterioara.

Penelope Cruz a cheltuit o avere pe casa - 3,69 de milioane de dolari - pentru o vila situata in cartierul exclusivist Hollywood Hills. A cumparat-o in 2005 si nici acum nu ii gaseste cumparator, desi pretul a scazut considerabil. Actrita cere 3,15 milioane de euro pentru casa de 3.334 de metri patrati, podele de bambus si piscina acoperita, scrie Business Insider.

Nici actorul Mel Gibson nu este mai prejos. A dat 14,5 milioane de dolari pe casa sa din Malibu, insa acum o vinde cu trei milioane de dolari mai putin. Vila are sase dormitoare, spa si teren de tenis, iar starul tot incearca sa o vanda din martie anul trecut.

Intra pe www.incont.ro ca sa citesti si despre alte celebritati care nu reusesc sa isi vanda vilele!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni