• PRO TV
  • Bianca Tilici, reacție la versurile Erikai Isac, pe TikTok: ”De aș fi fost bărbat...”

Bianca Tilici, reacție la versurile Erikai Isac, pe TikTok: ”De aș fi fost bărbat...”

Bianca Tilici, reacție la versurile Erikai Isac, pe TikTok: ”De aș fi fost bărbat...”

Cântăreață și compozitoare, Bianca Tilici, una dintre cele mai talentate artiste new wave din muzica românească, își spune clar și răspicat părerea despre mesajul Erikai Isac și, mai mult de atât, îi da o nouă dimensiune –percepția societății de consum, în care superficialitatea ia locul educației.

Gallery

“Nu spun că dacă ești bărbat viață devine automat mai ușoară. Părerea mea este că prin educație, viața ar fi mai frumoasă și am putea cu toții să ne bucurăm de ea, fară să evitam anumite situații, contexte firești, în fond. Ca femeie trebuie tot timpul, după mine, să demonstrezi ceva, ca să fii luată în serios. Ca bărbat, se consideră că ai demonstrat acel ceva prin simplul fapt că ești bărbat. Femeile trebuie să corespundă anumitor standarde impuse de societate… bărbații… nu. Și nu este în vreun fel o vină a bărbaților, ci a societății care nu reușește să iasă din niște parametri; dar educația poate rezolva problema asta.” spune Bianca Tilici.

@bianca_tilici “De-as fi fost barbat” - studio version e aici ?? Spune-mi ce parere ai si also, daca vrei sa lansem full version ✨ #fyp #fy #goviral #biancatilici #music #deasfifostbarbat ♬ De as fi fost barbat - Bianca Tilici

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni