• PRO TV
  • „E o chestie cu care mă mai lupt”. De ce Dorian Popa nu și-a iertat tatăl

„E o chestie cu care mă mai lupt”. De ce Dorian Popa nu și-a iertat tatăl

„E o chestie cu care mă mai lupt”. De ce Dorian Popa nu și-a iertat tatăl

Dorian Popa își dezvăluie slăbiciunile și regretele într-un interviu pentru Teo Trandafir. Invitat la podcastul „Gând la gând”, vloggerul a povestit amintiri care îl macină și acum.

„La tine am descoperit că orice om se poate descărca și poate plânge”, fără să-i fie rușine”, i-a spus Dorian Popa lui Teo la începutul discuției.

Este unul dintre cei mai populari influenceri din România, cu peste 2,4 milioane de urmăritori din România. Parcursul lui Dorian Popa, care a pornit de jos, este inspirațional pentru cu mulți tineri. Chiar dacă unii îl cred o persoană foarte puternică și calcultă în tot ce face, Dorian recunoaște că face multe greșeli, pe care apoi le regretă. El spune că are multe lucruri pe care și le reproșează: „În primul rând, de multe ori sunt mai deschis decât trebuie și atunci am de pierdut, dar nu mă voi schimba. Nu vreau să mă transform în altcineva, doar pentru că doare câteodată. Pentru că sunt prost și prea copil, fac greșeli, efectiv de 2 lei, greșeli pe care mintea mea le putea anticipa lejer. Vezi chiar și ultima greșeală, când am dat cu mucii în fasole. E inadmisibilă la vârsta mea. Îmi mai reproșez faptul că...ar trebui să fiu mai atent la semnele pe care mi le dă Dumnezeu câteodată. De aia mă mai dau cu capu de pereți”, a menționat Dorian. 

Gallery

Dorian Popa a mărturisit că s-a ambiționat să ajungă sus din cauza lipsurilor pe care le-a avut în perioada adolescenței.

„În perioada în care tatăl meu nu a mai fost, căderea a fost mare. Eu am o zicală pe care am auzit-o de la oameni de afaceri: Mă, când nu ai, te obișnuiești, îți poți imagina cum este. Da când ai și nu mai ai, nu e o chestie de imaginație, e o chestie dureroasă. Trebuie să te obișnuiești și te obișnuiești greu. Jumătate din adolescența mea, maică-mea era numai „aoleu vine rata”...a fost și mai complicat, pentru că fratele meu era sttudent la medicină și a stat acasă până la 27 de ani. Atunci am zis că trebuie să facem, să avem. Drept dovadă, am o împlinire în suflet când știu că mama mea nu are nicio grijă, cel puțin financiar”, mărturisește cântărețul.

Vorbind despre tatăl său, care a murit cu câțiva ani în urmă, Dorian spune că nu l-a iertat nici în ziua de astăzi. După ce părinții artistului s-au despărțit, tatăl a încercat la un moment dat să le interzică lui Dorian și fratelui său să mai comunice cu mama.

„Știu că religia zice că trebuie să ierți când cineva pleacă dintre noi. Întrebarea mea pentru Dumnezeu, în fiecare seară când îmi făceam rugăciunea era: Da de ce Doamne să iert, că nu s-a schimbat nimic? El nu și-a cerut iertare niciodată. De ce aș ierta eu? Cred că asta e o chestie cu care mă mai lupt. Cel mai dureros a fost când a început serialul „Pariu cu viața”, mi-a dat un mesaj, ceva de genu: Hei, ce mai faci? Acum că ești bine nu vrei să fim prieteni, gen? Înțelegi ce vreau să spun. Eu mă așteptam la altceva, să spună că îi pare rău că nu am vorbit atâția ani. N-am lăsat niciodată ca acest subiect să mă amărască foarte tare. Pentru mine fericirea lu maică-mea și că e fresh la 69 de ani e foarte important”, a mai spus Dorian Popa în podcastul moderat de Teo Trandafir. 

Sursă foto: captură video YouTube

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni