• PRO TV
  • Suspecții în cazul crimei din Padina au făcut o cerere neașteptată! Cum încearcă cei trei bărbați să scape de închisoare

Suspecții în cazul crimei din Padina au făcut o cerere neașteptată! Cum încearcă cei trei bărbați să scape de închisoare

Suspecții în cazul crimei din Padina au făcut o cerere neașteptată! Cum încearcă cei trei bărbați să scape de închisoare

În urmă cu aproape două săptămâni a avut loc o tragedie într-un hotel de lux dpadinain Padina. O persoană de 41 de ani a fost omorâtă cu sânge rece, iar suspecții sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. Iată cum vor să scape aceștia de închisoare!

Gallery

​O crimă înfiorătoare a șocat toată România la începutul lunii februarie, iar în prezent principalii suspecți sunt trei bărbați, despre care se știe că sunt fiii cunoscutei „vrăjitoare” Sidonia. Aceștia vor să scape de închisoare și au formulat, în urmă cu puțin timp, o plângere pentru tentativă de omor față de Sorin Anghel, bărbatul de 41 de ani care a fost omorât.

De asemenea, avocatul suspecților le-a cerut anchetatorilor să analizeze cu mare atenția imaginile din noaptea crimei, dat fiind faptul că victima ar fi început, de fapt, atacul asupra celor trei.

"Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă și să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei (...)”, se arată în referatul procurorilor, potrivit wowbiz.ro.

Foto: TikTok, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni