• PRO TV
  • Zendaya, definiția eleganței într-o rochie cu decupaje la premiera Dune 2. Actrița a fost în centrul atenției

Zendaya, definiția eleganței într-o rochie cu decupaje la premiera Dune 2. Actrița a fost în centrul atenției

Zendaya, definiția eleganței într-o rochie cu decupaje la premiera Dune 2. Actrița a fost în centrul atenției

La 27 de ani, Zendaya se numără printre cele mai promițătoare actrițe din lume. Cu o carismă ieșită din comun, tânăra cu origini nigeriene și germane, știe cum să atragă atenția pe covorul roșu. La premiera filmului Dune 2, ea a strălucit într-o rochie albă, cu decupaje în zona abdomenului.

Zendaya a ales o rochie foarte elegantă, cu o croială care îi subliniază silueta zveltă. Decupajele din zona abdomenului au atras imediat atenția, scrie people.com(Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

​Ca de obicei, Zendaya a fost fermecătoare la premiera Dune 2, care a avut loc duminică, 25 februarie, la New York. Actrița a părut că vine din altă lume datorită ținutei sale avangardiste și a bijuteriilor strălucitoare.

Rochie albă și lungă, cu mâneci lungi și cu decupaje îndrăznețe în față, a fost aleasă cu ajutorul stilustului vedetei - Law Roach. Tivul rochiei a fost împodobit cu detalii aurii, sculpturale, pentru un efect futurist. Actrița și-a purtat părul pe spate și a optat pentru un machiaj discret. 

Fanii au fost cuceriți de această nouă apariție: „Zendaya pe covorul roșu este cea mai pură formă de artă”; „Cel mai frumos look al ei de până acum”, „Este fabuloasă. Părul, machiajul, rochia!”, „Incredibilă”, „Perfectă”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Pe de altă parte, unii nu s-au arătat impresionați: „Nu sunt fan al acestor croieli cu decupaje”, „Arată de parcă e bolnavă”,„Ce rochie urâtă”, „Cred că poartă chilot din ăla invizibil cu adeziv”.

Gallery

În timp ce își promovează noul film, împreună cu colegii săi – inclusiv Timothée Chalamet, Anya Taylor-Joy, Florence Pugh și Austin Butler – câștigătoarea Emmy optează pentru cele mai impresionante ținute. Recent, ea a făcut furori într-un costum robot Mugler din 1995, cu decupaje îndrăznețe.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ zendaya

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni