• PRO TV
  • Anamaria Prodan va îmbrăca rochia de mireasă. Impresara radiază de fericire alături de Ronald Gavril și vrea să facă pasul cel mare: „O să fiu și mireasă”

Anamaria Prodan va îmbrăca rochia de mireasă. Impresara radiază de fericire alături de Ronald Gavril și vrea să facă pasul cel mare: „O să fiu și mireasă”

Anamaria Prodan va îmbrăca rochia de mireasă. Impresara radiază de fericire alături de Ronald Gavril și vrea să facă pasul cel mare: „O să fiu și mireasă”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc, de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste, iar, recent, impresara a vorbit despre faptul că se vede mireasă.

Gallery

Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril pare să evolueze foarte repede, căci femeia de afaceri a mărturisit că va deveni mireasă și nu peste mult timp. În ciuda divorțului de Laurențiu Reghecampf, aceasta nu a încetat să creadă în iubire.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril urmează să se căsătorească

Anamaria Prodan radiază de fericire la brațul lui Ronald Gavril și susține că este implicată în cea mai fericită relație din viața ei. Chiar și înainte de a fi, din nou, implicată într-o relație, Anamaria Prodan mărturisea că are încredere că, în viața ei, va intra un bărbat exact așa cum își dorește.

După ce a început relația cu Ronald Gavril, Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă. Impresara vrea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, dar recunoaște că ar fi destul de dificil să facă acest lucru acum, deoarece a slăbit câteva kilograme.

„Acum am slăbit. Deci, acum, am slăbit șapte kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci, dacă aș vrea să mă mărit acum, să-mi fac rochie de mireasă, o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc. O să distrug și rochia de mireasă. În curând, o să fiu și mireasă”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ronald Gavril are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale

Nu doar Anamaria Prodan este îndrăgostită până peste cap de Ronald Gavril, căci și sportivul are aceleași sentimente, la fel de puternice. Recent, pe rețelele de socializare, Ronald Gavril a complimentat-o pe Anamaria Prodan, fiind extrem de mândru de un pas important pe care aceasta l-a făcut în cariera sa.

„Am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar nu o spun doar eu, ci cu toți cei care o cunosc cu adevărat. Mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei. Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți merei. Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil”, a postat Ronald Gavril.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni