• PRO TV
  • I se spune “Brad Pitt al Marii Britanii”. Milioane de femei suspină după Leo Woodall, cu inima frântă după ce l-au văzut în “One Day”

I se spune “Brad Pitt al Marii Britanii”. Milioane de femei suspină după Leo Woodall, cu inima frântă după ce l-au văzut în “One Day”

I se spune “Brad Pitt al Marii Britanii”. Milioane de femei suspină după Leo Woodall, cu inima frântă după ce l-au văzut în “One Day”

Actorul britanic Leo Woodall este, mai nou, senzația internetului! După ce l-a interpretat pe șarmantul Dexter Mayhew în fenomenul One Day, Woodall este catalogat drept “Brad Pitt al Marii Britanii”, cu look-ul său sexy și cool și coafura lui Brad din anii ’90.

Deși a devenit megastar peste noapte după ce a dat lovitura cu One Day, Leo Woodall a mai jucat într-un serial super premiat și apreciat de public. A jucat în White Lotus, sezonul 2, și s-a cuplat cu una dintre colegele sale din serial. Leo Woodall și superba Meghann Fahy formează un cuplu încă din 2022.

În ciuda faptului că fanele sale îl compară cu personajul pe care îl interpretează în One Day, Woodall seamănă poate, mai mult, cu personajul său din White Lotus. Nu i-a păsat prea mult de școală, nu îl interesau deloc notele și de mic a fost tentat de lumea actoriei și a sportului. Nu e de mirare, având în vedere că și tatăl său și-a încercat norocul în acest domeniu. Ba mai mult, a fost starul unui serial tv.

Nu i-a fost deloc ușor să își găsească calea. Până să ajungă să joace în filme și seriale, a renunțat la școală, și-a găsit de lucru într-un bar și a trecut printr-o anxietate care îl făcea să își petreacă mai tot timpul în casă.

Leo a dezvăluit că cel care l-a determinat să își dorească să fie actor a fost Cillian Murphy, cu rolul său din Peaky Blinders. Așa că s-a pus pe treabă și s-a înscris la cursurile școlii de actorie Andrew Lloyd Webber. O diplomă în domeniu i-a fost de folos și a reușit să obțină primele sale roluri.

Gallery

Acum se bucură de momentul lui de glorie. “Într-o zi am observat că sunt urmărit de paparazzi și mă întrebam cum reușesc oamenii să se obișnuiască cu așa ceva. Vreau să fiu un actor de succes, însă nu cred că e atât de amuzant să fii faimos cu adevărat”, a spus Leo Woodall după succesul din One Day.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni