• PRO TV
  • Un celebru prezentator TV și iubitul lui, găsiți fără viață și ”îndesați” în niște genți. Incredibil cine este criminalul și ce a făcut acesta

Un celebru prezentator TV și iubitul lui, găsiți fără viață și ”îndesați” în niște genți. Incredibil cine este criminalul și ce a făcut acesta

Un celebru prezentator TV și iubitul lui, găsiți fără viață și ”îndesați” în niște genți. Incredibil cine este criminalul și ce a făcut acesta

Două trupuri fără viață au fost găsite în timpul căutărilor asidue care-i vizau pe prezentatorul TV Jesse Baird și iubitul acestuia, dați dispăruți de câteva zile.

Gallery

Recent, polițistul Beau Lamarre-Condon, un fost iubit al lui Jesse Baird, s-a predat autorităților din Australia și recunoscut cele două crime.

Trupurile neînsuflețite au fost găsite pe o proprietate din orașul Bungonia - la mai bine de 180 de kilometri distanță de locul în care Jesse Baird și iubitul lui, Luke Davies, ar fi fost omorâți.

Conform polițiștilor, cele două trupuri au fost indentificate și este vorba despre cuplul care a fost dat dispărut. Se pare că ucigașul, Lamarre-Condon, ” a oferit ajutor în investigație” și a dezvăluit ”locul în care Luke și Jesse se aflau”.
Tot autoritățile au declarat că criminalul a încercat să ”acopere trupurile neînsuflețite cu pietre și bucăți de lemn.

Investigatorii cred că Baird (26 de ani) și Davies (29 de ani) au fost uciși de Lamarre-Condon pe 19 februarie. Acesta a folosit două genți de surf pentru a transporta trupurile din Paddington, o suburbie din Sydney, acolo unde cuplu a fost omorât, pe proprietate unde cei doi tineri au fost găsiți.

Lamarre-Condon (28 de ani), fostul iubit al lui Jesse Baird, a fost acuzat pentru cele două crime, după ce s-a predat singur poliției. Acesta a fost văzut cumpărând un polizor unghiular, cu ajutorul căruia și-a fi săvârșit fapta.

VEDEȚI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ CRIMINALUL POLIȚIST

Foto: Instagram, Facebook, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni