• PRO TV
  • AVA, petrecere ca-n filme! Artista de la Vocea României și-a sărbătorit ziua de naștere într-un garaj

AVA, petrecere ca-n filme! Artista de la Vocea României și-a sărbătorit ziua de naștere într-un garaj

AVA, petrecere ca-n filme! Artista de la Vocea României și-a sărbătorit ziua de naștere într-un garaj

Născută pe 24 februarie, chiar de Dragobete, AVA a vrut să aibă parte de o petrecere aniversară de neuitat la împlinirea frumoasei vârste de 32 de ani, așa că, artista a petrecut până dimineața într-un garaj, special amenajat pentru ea.

Gallery

​Devenită celebră sub numele de scenă AVA, artista este cunoscută publicului larg datorită colaborărilor de succes cu cei mai mari artiști din România, pentru piese care au depășit milioane de vizualizări pe YouTube – „Argintiu” feat El Nino, „Dimineți însorite” feat Sișu și „I`ve Got No Reason”, pentru clipurile virale de pe Tik-Tok, pentru excelența pe care o aduce zilnic prin propria școală de canto Music City, dar și datorită participării de la Vocea României, din anul 2014, acolo unde a ajuns până aproape de finală.

De asemenea, melodii precum „Emoții” alături de Connect-R, piesa de debut „Fluturi în stomac” și „So Cold” i-au adus de asemenea succesul AVEI.

AVA a avut parte de o petrecere aniversară inedită

AVA și-a celebrat ziua de naștere printr-o petrecere inedită, cu un concept de „Garage Party”, care a avut loc chiar într-un garaj din București, pus la dispoziție de către nașii artistei. Cel care s-a ocupat de muzică a fost soțul AVEI, Dj Kobin, care a întreținut atmosfera până dimineața.

Familia, nașii, finii, dar și cei mai apropiați prieteni i-au fost alături frumoasei blondine la petrecerea aniversară.

Artista de la Vocea României a fost asaltată cu mesaje și urări, care de care mai frumoase, acestea venind atât din partea mamei, fratelui, cât și a sutelor de internauți și a fanilor.

„Te iubim, AVA!! Să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume, pentru că strălucești în orice colț ai fi”, a fost mesajul emoționant transmis de familia AVEI.

Nu a lipsit nici mâncarea fastoasă de la petrecere, candy bar-ul de la Boutique Sweet, fiind cu ciocolată belgiană, căpșuni glazurate și prăjituri una și una mai sofisticate, burgeri de top de la Boss Mini Burgers și platouri pline cu bunătățuri tradiționale.

Invitații s-au putut răsfăța și cu o gamă de vinuri italienești alese de Vinuri Shop, de la rose, alb, până la Prosecco, dar și cu un tort special făcut pentru AVA de la cofetăria Ina.

„Vreau să împărtășesc cu voi faptul că am avut cea mai frumoasă zi de naștere ever! Știu că zic asta în fiecare an, dar acum la 32 de ani, simt totul altfel. Apreciez oamenii care mă iubesc mai mult, îmi arăt mai mult sentimentele fără să îmi fie teamă sau rușine, spun mai des “Te Iubesc” și mă bucur mai mult de lucrurile mici, simple, zilnice…de VIAȚĂ!”, a declarat AVA.

View this post on Instagram

A post shared by AVA ? (@avamusicoficial)

Joia aceasta, pe 29 februarie, AVA urmează să își lanseze și noul single – „Îndrăgostită”, care este dedicat în totalitate soțului ei și care descrie cea mai frumoasă perioadă din viața ei, cea prezentă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni