• PRO TV
  • Prin ce peripeții au trecut Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat”

Prin ce peripeții au trecut Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat”

Prin ce peripeții au trecut Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor, Josephine, la Disneyland: „Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat”

Smiley și Gina Pistol se află, alături de fiica lor, în America, acolo unde cântărețul are în desfășurare mai multe proiecte. Pentru că artistul a avut puțin timp liber, a mers alături de fetele lui la Disneyland, acolo unde a avut parte de peripeții.

Gallery

Smiley a plecat în America, pentru a se putea ocupa de proiectele pe care le are în desfășurare în Los Angeles. Pentru că nu a putut să stea atât de mult timp departe de familia sa, artistul le-a luat pe Gina și pe Josephine cu el. Au închiriat o casă în State, iar de fiecare dată când Smiley nu este la studio, petrec timpul împreună și vizitează diferite locuri.

Smiley și Gina Pistol, peripeții la Disneyland

După vizita la Universal Studio, de data asta, au mers într-un loc la care toți copiii râvnesc, Disneyland. Planurile lor au fost date peste cap atunci când au ajuns acolo și nu au mai găsit bilete. Smiley a povestit întreaga întâmplare pe pagina sa de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

„Entuziasm maxim! Ne-am trezit sâmbătă hotărâți să mergem la Disneyland. Am încercat să luăm bilete online, dar nu puteam în aceeași zi, așa că am zis să ne încercăm norocul direct acolo, la intrare, ca tot românul care nu renunță ușor. Ne-am îmbarcat în mașină și am condus o oră și ceva până în Anaheim. Cântece și voie bună, autostrăzi pe multe benzi, timpul a trecut repede. Dar cum ne apropiem de parc, aglomerație nevoie mare, parcarea plină ochi. La security check puhoi de lume. Și uite cum vedeam eu șansele de a găsi bilete cum scad vertiginos. Unde mai pui că era și sâmbătă. Ajungem cu chiu cu vai la chioșcul de bilete și ce să vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, în ditamai parcul Disney nu mai încăpeau încă trei? Uite că nu. Și în America regulile se respectă cu sfințenie”, a povestit Smiley, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Chiar dacă nu au reușit să intre în celebrul parc de distracții, Gina și Smiley au vrut ca ziua lui Josephine să fie una de neuitat, așa că i-au cumpărat câteva jucării, precum și un balon uriaș. Cântărețul a avut o mare surpriză în momentul în care a trebuit să achite balonul, prețul lui fiind unul foarte mare.

View this post on Instagram

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Așa că ne-am mai învârtit noi pe acolo pe la magazine, am luat niște jucării pentru Josephine și un balon. Dar nu orice balon. Cel mai scump balon din viața mea. Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat. Dar vă las pe voi să ghiciți”, a precizat Smiley în mediul online.

Micuța Josephine s-a distrat de minune, fiind foarte încântată de balonul ei.

„După ce am dansat un pic și pe la Disney, am plecat înapoi spre casă, nu înainte de a ne promite că ne întoarcem sigur peste câteva zile”, a mai spus cântărețul.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni