• PRO TV
  • Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Coliva a fost ornată cu foiță de aur, iar de pomană s-au dat icre de sturion și dulceață de trandafiri

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Coliva a fost ornată cu foiță de aur, iar de pomană s-au dat icre de sturion și dulceață de trandafiri

Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Coliva a fost ornată cu foiță de aur, iar de pomană s-au dat icre de sturion și dulceață de trandafiri

Înmormântarea Mioarei Romana fost organizată la superlativ, cu icre de sturion în pachetele pentru pomană și colivă cu foiță de aur. Gabriela Lucuțar a fost organizatoarea și a vorbit deschis despre suma la care s-a ridicat înmormântarea.

Gallery

​Sute de oameni s-au înghesuit la înmormântarea fastuoasă a Mioarei Roman, care a avut loc luni, pe data de 26 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Pachetele cu bunătăți s-au împărțit într-un timp record, iar Gabriela Lucuțar, cea care a organizat totul, a vorbit atât despre meniul de lux, cât și despre suma pe care familia Mioarei Roman ascos-o din buzunare pentru slujba acesteia.

Regina Întunericului, așa cum mai este cunoscută în spațiul public, a fost asaltată de oameni nevoiași pe scările bisericii, toți sperând să primească pachetele pline de bunătăți.

„Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase.

Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece!

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică!I-am lăsat să ia că mi-a fost milă.

Am împărțit pachete și la biserică, și la cimitir. Pachetele au fost consistente și au conținut icre de sturion, pentru că îi plăceau foarte mult icrele Mioarei, zacuscă de vinete, brânză topită, măsline, cașcaval, salam de Sibiu, dulceață de trandafiri, dulceață de cireșe, plăcintă de mere, de dovleac, vin, apă, Pepsi fără zahăr, sarmale, somon, două feluri de ciocolată, o cutie mare și o ciocolată mică cu cireșe și pâine de casă”, a povestit Gabriela Lucuțar pentru Click!

Oana Roman nu s-a zgârcit în privința înmormântării, așa că a comandat tot ce era mai bun pe piață pentru mama sa. Regretata Mioara Roman a avut, pe lângă meniul de lux, sicriu alb, flori albe și chiar o limuzină gri cu care a fost dusă la cimitir. Gabriela Lucuțar nu a specificat cu exactitate suma integrală, dar a spus că o înmormântare poate porni de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață.

Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000 de lei, în funcție de cerințele clientului”, a mai spus ea pentru sursa amintită anterior.

Foto: Captură YouTube, Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni