• PRO TV
  • Starul din „Peaky Blinders”, prima reacție după ce imaginile cu el într-o stare deplorabilă au făcut înconjurul lumii. Ce mesaj le-a transmis Paul Anderson fanilor

Starul din „Peaky Blinders”, prima reacție după ce imaginile cu el într-o stare deplorabilă au făcut înconjurul lumii. Ce mesaj le-a transmis Paul Anderson fanilor

Starul din „Peaky Blinders”, prima reacție după ce imaginile cu el într-o stare deplorabilă au făcut înconjurul lumii. Ce mesaj le-a transmis Paul Anderson fanilor

După ce a stârnit îngrijorare în rândul fanilor, iar imaginile cu el pe o străduță din Londra au făcut înconjurul lumii, Paul Anderson a venit cu o explicație.

Gallery

Starul din serialul fenomen „Peaky Blinders”, care l-a interpretat pe gangsterul Arthur Shelby, și-a asigurat fanii că este bine și a postat o fotografie cu el de pe platoul de filmare al serialului „The Gray House”.

De asemenea, și-a făcut timp să le mulțumească urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare pentru grija lor, explicând că a fost doar bolnav de gripă, scrie The Sun.

Mă simt binecuvântat și m-am întors la treabă! (...) Vreau, de asemenea, să îmi fac timp pentru a vă mulțumi fiecăruia dintre voi pentru toate mesajele de dragoste și sprijin, vă văd și vă apreciez cu umilință și sinceritate.(...) M-am întors, nu vă faceți griji în privința asta”, a scris actorul pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Paul Anderson (@boyceyboycey)

Fanii au fost șocați de imaginile surprinse în urmă cu o săptămână de paparazzi. Starul de 46 de ani din Peaky Blinders arăta slăbit, dezorientat și îmbătrânit în fotografiile care s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Actorul britanic a fost acuzat recent de posesie de cocaină crack, precum și de amfetamină. Paul a fost prins cu substanțele interzise în ziua de Boxing Day, după ce poliția a fost chemată la un pub din apropierea locuinței actorului. Actorul a fost găsit în toaleta localului, alături de un prieten și un puști, potrivit Daily Mail.

Paul Anderson a recunoscut că a deținut acest drog, precum și amfetamină, și două substanțe din clasa C eliberate pe bază de rețetă, atunci când a apărut în instanță în ianuarie, potrivit Daily Mail. Paul a pledat vinovat și a fost amendat cu 1.345 lire sterline.

Fotografii: Getty Images/ Instagram/ Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni