• PRO TV
  • Culiță Sterp își vinde mașina! Ce sumă cere artistul pentru bolidul de lux cumpărat în 2020

Culiță Sterp își vinde mașina! Ce sumă cere artistul pentru bolidul de lux cumpărat în 2020

Culiță Sterp își vinde mașina! Ce sumă cere artistul pentru bolidul de lux cumpărat în 2020

Artistul și-a pus mașina de lux la vânzare, iar prețul este colosal! Cât cere Culiță Sterp pentru bolidul de lux cumpărat în urmă cu patru ani, mai exact un Mercedes Benz GLE Coupe.

Gallery

​Culiță Sterp, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, și-a anunțat comunitatea din mediul online că își vinde bolidul de lux, pe care l-a achiziționat în urmă cu mai mult timp. Cântărețul își dorește o altă bijuterie pe patru roți, așa că a decis să își scoată la vânzare mașina marca Mercedes Benz GLE Coupe, care are 179.200 de km parcurși.

Mașina cântărețului nu este, însă, pentru toate buzunarele, prețul stabilit de acesta și publicat pe un site specializat este de 64.998 Euro.

​Culiță Sterp, despre tarifele sale la evenimente

Se numără printre cei mai îndrăgiți și ascultați artiști de muzică de petrecere, așa că prețurile sunt pe măsură! După pandemia de Covid-19, Culiță Sterp cerea, pentru a cânta la un eveniment privat, între 5.000 și 5.500 de euro, specificând faptul că tarifele pot crește de la an la an.

„Tarifele sunt între 5.000 și 6.000 de euro în acest an (n.r 2022), depinde și de distanță. Media este undeva la 5.000 – 5.500 plus distanța. Dacă sunt 500 de kilometri, ca să dau un exemplu, sunt alte costuri.

Avem și programe pentru toată noaptea, dar majoritatea au și alte formații. Tarifele cresc de la an la an”, spunea, la vremea respectivă, managerul artistului.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni