• PRO TV
  • Noi detalii despre Bogdan de la Ploiești, după ce s-a filmat pe patul de spital! Ce a apărut pe contul de Instagram al artistului

Noi detalii despre Bogdan de la Ploiești, după ce s-a filmat pe patul de spital! Ce a apărut pe contul de Instagram al artistului

Noi detalii despre Bogdan de la Ploiești, după ce s-a filmat pe patul de spital! Ce a apărut pe contul de Instagram al artistului

Cântărețul și-a îngrijorat fanii în urmă cu doar câteva zile, atunci când s-a filmat direct de pe patul de spital. Deși nu a oferit informații, pe contul său de Instagram a apărut un detaliu care i-a lăsat mască pe fani!

Gallery

​Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din lumea mondenă românească, iar în mediul online are o comunitate impresionantă de fani, fiind urmărit de 717 mii de oameni.

Ultimele evenimente din viața cântărețului de muzică de petrecere a îngrijorat multă lume, dat fiind faptul că a apărut într-un videoclip pe TikTok în timp ce stătea pe un pat de spital. Alături de Bogdan s-a aflat și mama sa, semn că problemele pe care le are sunt destul de serioase.

După ce a anunțat că va lipsi o perioadă din mediul online, fără să ofere prea multe detalii, pe contul de Instagram al cântărețului a apărut o postare care i-a intrigat pe admiratorii săi: „Vă lipsește Bogdan de la Ploiești?”, a scris artistul în descrierea celor două fotografii în care apare zâmbitor.

Fanii s-au înghesuit să îi lase comentarii de susținere, sperând că nu a pățit nimic grav și că a luat pauza doar pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

„Sper că această pauză pe care ai luat-o e doar pentru a petrece timp cu familia și că nu ai pățit nimic grav ... pentru că fără tine am rămâne fără muzică bună și nu ar mai avea cine sa ne facă fericiți la evenimente!!

Poate faci, te rog, un video în care să explici ce s-a întâmplat și să revii cu melodiile tale care sunt mereu locul 1 în trending. Te pup, succes în continuare!”, a fost comentariul lăsat de un internaut.


Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni