• PRO TV
  • Monica Gabor nu mai vrea să audă de Irinel Columbeanu. Ce i-a spus Mr.Pink fostului afacerist când a ajuns în America

Monica Gabor nu mai vrea să audă de Irinel Columbeanu. Ce i-a spus Mr.Pink fostului afacerist când a ajuns în America

Monica Gabor nu mai vrea să audă de Irinel Columbeanu. Ce i-a spus Mr.Pink fostului afacerist când a ajuns în America

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au despărțit în anul 2011, cu mare scandal. Cei doi s-au luptat în instanță pentru custodia fetiței lor, Irina, care ulterior a rămas îm grija tatălui său până în anul 2018.

Atunci, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au ajuns la o întelegere, iar fostul om de afaceri a fost de acord ca Irinuca să plece la mama ei în America.

Irinel Columbeanu a mărturisit recent, în cadrul unui podcast, că Irina are o viață frumoasă peste Ocean alături de Monica Gabor și Mr.Pink.

„Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a spus Irinel Columbeanu.

În timpul vizitei sale în America, Irinel Columbeanu a stat la un hotel. Acesta a mărturisit că a vorbit cu Mr.Pink, care i-ar fi propus să mai rămână în Malibu și chiar s-a oferit să îi plătească el biletul de avion.

„Nu, nu am stat. Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”, a povestit Irinel Columbeanu, conform wowbiz.ro.

Monica Gabor nu mai vorbește deloc cu Irinel Columbeanu

În același podcast, Irinel Columbeanu a mărturisit că fiica lui nu mai vrea să revină în România și îi înțelege această dorință.

Irinuca, care acum are 16 ani, muncește în America, conduce o mașină de lux și își continuă studiile.

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a mai zis fostul om de afaceri, care locuiește de ceva vreme la azil.

Monica în schimb nu mai vrea să audă de fostul său soț. Irinel a mărturisit că aceasta a refuzat să mai vorbească cu el, deși el a încercat în repetate rânduri să aibă o discuție cu ea.

Monica Gabor nu s-a interesat de starea lui, nu l-a ajutat nici cand a ajuns la azil și nici nu îi mai răspunde la mesaje.

„Nu. Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb Irina mi-a răspuns”, a mărturisit fostul afacerist.

Sursa foto: Instagram, Facebook. Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni