• PRO TV
  • EXCLUSIV Erika Isac, tânăra care a făcut furori cu piesa „Macarena”, interviu pentru PRO TV: „Am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea!”

EXCLUSIV Erika Isac, tânăra care a făcut furori cu piesa „Macarena”, interviu pentru PRO TV: „Am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea!”

EXCLUSIV Erika Isac, tânăra care a făcut furori cu piesa „Macarena”, interviu pentru PRO TV: „Am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea!”

Erika Isac a împărțit internetul în două după ce a lansat piesa „Macarena”! Tânăra care a rupt topurile a oferit un interviu sincer pentru PRO TV, în carul căruia a spus totul despre melodia care este, în prezent, pe buzele tuturor.

  1. Ce te-a inspirat să lansezi piesa „Macarena”, cu un mesaj atât de puternic?

Ce m-a inspirat a fost lumea în care trăim. Am o soră, o mamă, sunt femeie și aud zilnic tot ce li se întâmplă femeilor din jurul nostru, lucruri care au ajuns atât de frecvente încât sunt privite ca o normalitate. Am vrut să vorbesc despre ceva real.

  1. Ai simțit încă de la început că piesa ta va fi un adevărat hit?

Știam că va prinde bine datorită mesajului puternic și fără perdea, dar nu m-am gândit o secundă la acest val care e mai degrabă tsunami în momentul de față.

  1. Ce mesaje ai primit de la bărbați după lansarea piesei? Dar de la femei?

Majoritatea femeilor adoră tot ce se întâmplă cu această piesă și sunt foarte mândre de mine și eu de ele. La bărbați în schimb, sunt păreri împărțite. O parte sunt foarte încântați și mă încurajează să fac asta tot mai mult, iar o parte sunt supărați pe mine și restul femeilor din lume. Până la urmă, am scris piesa pentru cine are nevoie de ea, nu pentru toată lumea.

  1. Ne poți spune, mai exact, ce semnificații ascunse are clipul piesei „Macarena”?

Cele 3 etape prin care trece o femeie de la începutul vieții și până la sfârșit. În prima parte a clipului sunt "dezbrăcată", am vrut să sugerez adevărul gol goluț, fiindcă asta reprezintă piesa. În a doua parte sunt eu într-o cutie, cu corp de păpușă gonflabilă. Aici e vorba despre obiectificarea femeilor și faptul că, de multe ori, în fața unui bărbat nu reprezentăm nimic mai mult decât un obiect al plăcerii. Ultima parte regăsește mai multe tipologii de femei, care își împletesc părul reciproc, sugerând faptul că îmi doresc să văd mult mai multă solidaritate, susținere între femei. Sunt și ele goale, dar de data asta pentru că femeile nu ar trebui să aibă nicio constrângere să fie așa cum își doresc, să ajungă la adevăratul sine. 

  1. Ce proiecte mai ai în următoarea perioadă? Știm că urmează să apari în filmul „Buzz House The Movie” și abia așteptăm să te vedem. Mai lansezi piese pentru coloana sonoră a filmului?

Da, urmează să lansez piese pentru coloana sonoră a filmului. Filmăm la momentul de față și sunt foarte excited. E prima mea experiență cu lumea cinematografică și sunt super curioasă de tot ce se va întâmpla. În rest, sunt în studio zilnic scriind piese. 

Gallery

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni