• PRO TV
  • „Dacă e cineva care nu vrea ca acest cuplu să se căsătorească...”. Cum au reacționat mirii când un invitat nepoftit și-a făcut apariția la nuntă

„Dacă e cineva care nu vrea ca acest cuplu să se căsătorească...”. Cum au reacționat mirii când un invitat nepoftit și-a făcut apariția la nuntă

„Dacă e cineva care nu vrea ca acest cuplu să se căsătorească...”. Cum au reacționat mirii când un invitat nepoftit și-a făcut apariția la nuntă

Doi tineri din comitatul englez Somerset vor râde cu poftă de fiecare dată când își vor aminti momentul în care au zis „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Harry și Amy Millard din Crowcombe Court, Somerset, se iubeau deja de 9 ani când au decis că vor să-și întemeieze o familie și să devină soț și soție, potrivit Daily Mail. Cuplul a organizat o nuntă în mijlocul naturii, pe o pajiște din apropierea casei.

„Pentru a putea continua, trebuie să întreb acum dacă e cineva care nu vrea ca acest cuplu să se căsătorească...”, dar ofițerul de stare civilă nu reușit să termine fraza pentru că a fost întrerupt de un invitat nepoftit.

În timpul discursului, pe câmpul din apropiere și-a făcut apariția o vacă, care a întrerupt în mod hilar ceremonia nu o dată, ci de două ori.

Harry s-a uitat la mireasa sa și a glumit: „Știam că asta se va întâmpla”.

Bovina a „obiectat” și a scos de fiecare dată un muget puternic, provocând un val de râsete printre invitați. Cu poftă au râs și mirii, care au reușit într-un final să-și spună jurămintele și să-și schimbe verighetele.

Vezi VIDEO-ul amuzant AICI.

Foto: Youtube

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni