• PRO TV
  • Fratele lui Mile Povan, declarații sfâșietoare! Cum a fost găsit regretatul artist, fără viață, în locuința lui: „Nu a mai putut sta în picioare de rău”

Fratele lui Mile Povan, declarații sfâșietoare! Cum a fost găsit regretatul artist, fără viață, în locuința lui: „Nu a mai putut sta în picioare de rău”

Fratele lui Mile Povan, declarații sfâșietoare! Cum a fost găsit regretatul artist, fără viață, în locuința lui: „Nu a mai putut sta în picioare de rău”

Mile Povan s-a stins din viață la doar 31 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic. Fratele lui a fost cel care l-a găsit fără suflare, iar recent a vorbit despre scena sfâșietoare pe care a văzut-o, atunci când a intrat în apartament.

Gallery

​Mile Povan, pe numele său real Mihai Leric, s-a stins din viață la doar 31 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic. Bărbatul care cânta muzică populară de ani de zile a fost găsit fără suflare în propria lui locuință, de către fratele lui, Marius.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii, potrivit glsa.ro.

Marius a oferit recent primele declarații cu privire la modul în care Mile Povan s-a stins din viață. Acesta a descris scena sfâșietoare pe care a văzut-o atunci când a intrat în locuința fratelui său:

„S-a pus jos lângă, acolo, în bucătărie, la el. Mă gândesc că nu a mai putut sta în picioare de rău, nu a mai avut nici telefonul lângă el și avea un biscuite în mână.”, a declarat fratele lui Mile Povan, pentru un post TV.

Fratele lui Mile Povan a mai declarat că artistul avea momente în care simțea înțepături în zona inimii, însă nimeni nu se aștepta ca acest lucru să îi aducă sfârșitul:

„Infarct miocardic (n.r.- cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav”, a mai spus Marius pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni