• PRO TV
  • ”Îi place cu perna pe față”. Un model de 22 ani, dezvăluiri inedite despre Leonardo DiCaprio

”Îi place cu perna pe față”. Un model de 22 ani, dezvăluiri inedite despre Leonardo DiCaprio

”Îi place cu perna pe față”. Un model de 22 ani, dezvăluiri inedite despre Leonardo DiCaprio

Un model Playboy, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit mai mult decât era cazul după ce s-a sărutat cu Leonardo DiCaprio (49 de ani) într-un club de noapte din Los Angeles.

Gallery

Hieke Konings spune că a flirtat cu starul de la Hollywood într-un club de noapte, dar nu i-a plăcut pentru că era ”prea ciudat și prea bătrân”.
Tânăra, care a apărut recent pe coperta ediției olandeze Playboy, și-a reamintit de seara pe care a petrecut-o în compania actorului de Oscar.

View this post on Instagram

A post shared by Playboy NL (@playboy_nl)


”Era un club secret în LA, unde ajungi doar pe bază de invitație. L-am văzut stând acolo, în hanorac negru și cu o șapcă pe cap și ne-am privit ochi în ochi”. Mai târziu, managerul lui Leo a adus-o la masa actorului, spunând: ”Leo vrea să vorbească cu tine”.
Hieke a cotat sărutul lui Leo ”modest”: ”A fost ok, dar în mod clar nu cel mai bun de care am avut parte”.
Când a invitat-o acasă la el, l-a refuzat. ”A fost foarte șocat. Când i-am spus că nu-l cunosc suficient de bine, a fost drăguț. Dar apoi s-a întors spre altă fată și a plecat cu ea acasă”.
Hieke a mai spus că, deși ea nu s-a culcat cu Leo, prietenele ei care și-a petrecut noaptea cu actorul au pretins că acesta este ciudățel în dormitor.
”O prietenă mi-a zis că Leo își ținea căștile în urechi în timpul actului intim pentru că nu voia să o audă. Altă mi-a spus că s-a trezit cu perna pe față, din același motiv”.

Foto: Profimedia, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni