• PRO TV
  • Imaginile cu o bunicuță în baston care vinde mărțișoare croșetate în fața unui supermarket au devenit virale pe internet: „Dacă doriți...”

Imaginile cu o bunicuță în baston care vinde mărțișoare croșetate în fața unui supermarket au devenit virale pe internet: „Dacă doriți...”

Imaginile cu o bunicuță în baston care vinde mărțișoare croșetate în fața unui supermarket au devenit virale pe internet: „Dacă doriți...”

Bunicuța iscusită vinde mărțișoare croșetate de ea în fața unui supermarket din Bragadiru. Aceasta face fluturași colorați, însă se teme că va fi alungată.

Gallery

​Imaginile cu bunicuța pasionată de croșetat și confecționat mărțișoare în diverse forme și culori au devenit virale pe rețelele de socializare. Prețul pe care aceasta îl cere pentru un mărțișor este modic.

Bătrânica care vinde mărțișoare în fața unui supermarket din Bragadiru

O femeie a observat-o pe bunicuța care vinde mărțișoare croșetate de ea și a fotografiat-o. Imaginile au fost publicate în mediul online, în speranța că mai multe persoane vor merge să cumpere mărțișoare de la ea, văzând cât de spectaculoase sunt.

Bătrânica în baston e află în orașul Bragadiru din județul Ilfov, pe strada Cristalul, în dreptul supermarketului Lidl. Ține în mână o cutie plină cu mărțișoare colorate și așteaptă să le vândă, potrivit romaniatv.net.

Femeia care a găsit-o vânzând mărțișoare a vorbit cu ea și a rugat-o să îi permită să o fotografieze. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, îndemnând oamenii să meargă să cumpere mărțișoare de la ea.

„Mămăița din imagini, stă în baston, la intrarea Lidl Bragadiru – Cristalului, cu o cutie de mărțișoare minunate, croșetate de mâinile ei. Am rugat-o să mă lase să îi fac câteva poze, în speranța că vor ajunge să fie văzute de cât mai multe persoane și mi-a zis că se teme că va fi alungată în curând.

Dacă doriți să oferiți un mărțișor special, autentic, confecționat cu mult efort de niște mâini trudite, o găsiți zilele acestea lângă București. Vă rog ajutați distribuind!”, a scris Cristina Nedelcu într-o postare pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni