• PRO TV
  • Iulia Navalnaya și-a luat rămas bun de la soțul ei: „Îți mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Ne vom întâlni, fără îndoială. Te iubesc pentru totdeauna!”

Iulia Navalnaya și-a luat rămas bun de la soțul ei: „Îți mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Ne vom întâlni, fără îndoială. Te iubesc pentru totdeauna!”

Iulia Navalnaya și-a luat rămas bun de la soțul ei: „Îți mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Ne vom întâlni, fără îndoială. Te iubesc pentru totdeauna!”

Rusia și-a luat rămas-bun de la Aleksei Navalnii. Liderul opoziției ruse, care a murit în colonia „Lupul Polar” din districtul autonom Yamalo-Nenets, a fost înmormântat la Cimitirul Borisov din Moscova.

Gallery

Aflată în exil, soția politicianului nu a putut să participe la funeraliile lui Aleksei Navalnii.

Ea a publicat o postare pe Instagram în care și-a luat rămas bun de la soțul ei.

„Lioșa, mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și în ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru faptul că te-ai gândit mereu la mine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să te fac să te bucuri pentru mine și să fii mândru de mine de acolo sus. Nu știu dacă mă voi descurca sau nu, dar voi încerca.

Ne vom întâlni fără îndoială într-o zi. Am atâtea povești nespuse pentru tine și am atâtea melodii salvate pentru tine pe telefon, stupide și amuzante, în general, sinceră să fiu, sunt melodii groaznice, dar sunt despre noi și mi-am dorit foarte mult să te las să asculți. Și îmi doream foarte mult să văd cum le asculți, râzi și apoi mă îmbrățișezi.

Te iubesc pentru totdeauna. Odihnește-te în pace”, a scris văduva lui Aleksei.

 Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni