• PRO TV
  • Rihanna, cântăreață de nuntă. A primit o sumă fabuloasă să-i cânte celui mai bogat indian, dar "de abia și-a dat interesul"

Rihanna, cântăreață de nuntă. A primit o sumă fabuloasă să-i cânte celui mai bogat indian, dar "de abia și-a dat interesul"

Rihanna, cântăreață de nuntă. A primit o sumă fabuloasă să-i cânte celui mai bogat indian, dar "de abia și-a dat interesul"

Nici măcar una dintre cele mai mari cântărețe de pe planetă nu refuză să cânte la o nuntă… pentru suma potrivită de bani. Are turnee mondiale, anul trecut a fost pe scena Super Bowl, iar acum i-a distrat pe cei mai bogați oameni din India. Rihanna a fost plătită regește pentru prestația ei de 90 de minute, de la nunta lui Anant Ambani, fiul celui mai înstărit indian.

Îmbrăcată în haine tradiționale indiene, cântăreața a primit în jur de 7 milioane de dolari pentru spectacol, însă fanii care au văzut imaginile postate pe TikTok sunt de părere că “de abia și-a dat interesul”.

@diet_paratha Rihanna in india for the ambani pre-wedding party #ambaniwedding #india #rihanna ♬ original sound - Diet Paratha


“A făcut minimum necesar. Și apoi și-a luat banii și s-a cărat”, a fost concluzia fanilor, după ce au văzut prestația destul de apatică a cântăreței.
“O escroacă”.
“Ea cântă, dar nu e niciun microfon pe lângă fața ei”.
“Se vede că nu își dorea să fie acolo”.
“N-are pic de energie”.
“Mai rău că la Super Bowl”, au comentat fanii platforma X, fostul Twitter.

@fentyxg4l people will never understand what this means to us Navys ?? #rihanna #badgalriri #rihannanavy #rihannafenty #riri #rihannavideo #rihannastyle #fentybeauty #rihannapregnant #rihannasuperbowl #rihannaindia #fenty #robyn #wedding #dance #india #love #queen #asaprocky #icon #diamonds #rihannadiamond #trendingvideos #viral #fyp #married #performance #indiandance #bollywood #anantambani #mukeshambani #diamonds #lovesong @Rihanna ♬ Praise Jah In The Moonlight - YG Marley


Cine este Anant Ambani și cât a costat nunta lui?
Anant Ambani, cel căruia i-a cântat Rihanna la nuntă, este fiul în vârstă de 28 de ani al miliardarului Indian Mukesh Ambani. Potrivit revistei Forbes, averea lui Mukesh Ambani este de 116 miliarde de dolari și e al 10-lea cel mai bogat om din lume.

@curlycurlworld "Queen Rihanna turning a wedding into a show-stopping concert! ?✨ Witness the magic as she brings 'Pour It Up' to an Indian celebration tonight. ??? #Rihanna #PourItUp #IndianWeddingVibes ♬ original sound - curlycurl


Nu e de mirare că nunta fiului său a costat circa 6 milioane de dolari și a durat 3 zile.
Rihanna nu e singura super vedetă care a distrat familia Ambani la o nuntă – la căsătoria fiicei miliardarului a cântat Beyonce.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images, Profimedia, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni