• PRO TV
  • ”Terminator 2” la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi - VIDEO

”Terminator 2” la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi - VIDEO

”Terminator 2” la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi - VIDEO

Aleksei Navalnîi, simbolul rezistentei în fața lui Vladimir Putin, a murit la 47 de ani într-o colonie penitenciară din regiunea arctică, unde ispăşea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru „extremism”.

Gallery

Oponentul rus a fost înmormântat vineri, în prezenţa celor dragi şi a miilor de susţinători.

În timpul înmormântării lui Alexei Navalnîi, la Moscova, a fost redată coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Judgment Day”, precum şi melodia „My Way” de Frank Sinatra.

La sfârşitul înmormântării, în timpul înmormântării lui Alexei Navalnîi, coloana sonoră a filmului "Terminator 2: Ziua Judecăţii" a sunat în cimitirul Borisovo. Lungmetrajul lui James Cameron, lansat în 1991, a fost favoritul adversarului rus, potrivit purtătorului său de cuvânt, Kira Iarmich.

Cântecul "My Way", cântat de Frank Sinatra, s-a auzit şi la înmormântarea adversarului rus. Piese care au o anumită rezonanţă cu luptele conduse de Alexei Navalnîi împotriva puterii ruse.

Văduva lui Alexei Navalnîi a promis că va continua munca soţului ei şi a spus de mai multe ori în ultimele zile că Putin l-a „ucis”.

Peste o sută de persoane au fost reţinute în toată Rusia în timpul funeraliilor liderului opoziţiei ruse, Alexei Navalnîi.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni