• PRO TV
  • Anisia Gafton, transformare de look. Cum arată vedeta după ce și-a făcut o intervenție estetică la nas

Anisia Gafton, transformare de look. Cum arată vedeta după ce și-a făcut o intervenție estetică la nas

Anisia Gafton, transformare de look. Cum arată vedeta după ce și-a făcut o intervenție estetică la nas

Au început filmările la noul sezon „Săriți de pe fix”, iar Anisia Gafton ne surprinde cu un nou look. Vedeta a postat câteva imagini pe pagina de socializare, iar fanii au observat imediat schimbarea.

Cel mai nebun show de divertisment se întoarce cu un nou sezon. Printre comedianții care ne aduc zâmbetul pe buze în acest joc plin de umor și neprevăzut se numără și Anisia Gafton. Actrița a postat primele imagini de pe platoul de filmare, mulțumind în comentari pentru machiaj și styling.

View this post on Instagram

A post shared by Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Anisia Gafton a declarat, în exclusivitate pentru PRO TV că și-a făcut o intervenție estetică la nas. 

„Recent, acum o lună și ceva am făcut o operație de deviație de sept, complicățică chiar, iar nasul oricum trebuia îndreptat. Și dacă tot am intrat în nas pentru deviație, eu am făcut ca românul: când schimb gresia, hai că schimb și faianța. Așa că am umblat și estetic. Important este că sunt sănătoasă și pot respira ca lumea, nasul și fața o să se dezumfle ușor-ușor în următorul an și foarte important e că acuma când beau ceva îmi încape tot nasul în pahar. Oricum eu rămân aceeași Anisia, cu farmec și energie, aceeași Anisia sărită de pe fix și doritoare să vă facă să râdeți! Vă pup și vă iubesc”

Fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută: „Ce schimbare, wow! Felicitări pentru curaj”, „Bravo, felicitării!! mult succes”, „Abia astept să te revăd”, „Că s-a operat ...că are filtru pus...că are nu știu mai ce...asta nu îi anulează talentul și caracterul, este tot ea. Anisia - o femeie frumoasă, cu sau fără operație...este o femeie veselă, deșteaptă si foarteeee talentată. Ești superbă!”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Gallery

​Anisia Gafton este cunoscută pentru aparițiile ei în multe emisiuni de divertisment. După o luptă aprigă, care a durat aproape trei luni, și după multe dueluri, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a fost încoronată drept Regina Junglei!

Sursă foto: Instagram/ Anisia Gafton 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni