• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, ironizată de internauți după ce a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week: „Așa merg eu când mă grăbesc să prind avionul”

Georgina Rodriguez, ironizată de internauți după ce a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week: „Așa merg eu când mă grăbesc să prind avionul”

Georgina Rodriguez, ironizată de internauți după ce a defilat pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week: „Așa merg eu când mă grăbesc să prind avionul”

Georgina Rodriguez a avut parte de o săptămână plină de evenimente. Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo a defilat recent pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris și a apărut într-o campanie publicitară pentru brandul arab Amara Lenses.

Georgina a fost în centrul atenției la Paris, acolo unde a defilat pentru brandul Vetemens. Bruneta a purtat o rochie inedită, de culoare roșie, cu o trenă impresionantă.

Gallery

Ținuta avea imprimat numele lui Ronaldo, dar și numărul 7. Pe spate, rochia purta semnătura lui Ronaldo, care în prezent evoluează la Al-Nassr din Arabia Saudită.

Georgina a avut și susținători în timpul defilării. Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a pozat cu Cristiano Jr., gemenii Eva și Mateo și prima fiică a cuplului Alana.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Bella Esmeralda. 

„Încă un vis devenit realitate!”, a scris Georgina în dreptul imaginilor postate pe Instagram. Partenera lui Ronaldo a postat și un video de la prezentarea de modă, iar fanii nu au fost prea încântați de prestația acesteia de pe catwalk.

Așa merg eu când vreau să prind avionul”, „Ce mers jalnic!”, „Unde te grăbeai așa?”, „Pe modelul cum să mergi la toaletă!”, „”Cel care a creat tricoul ăla lung și a sfătuit-o sp meargă așa…este cel mai mare dușman al ei!, „Urât mers”, „Defilarea ei mi-a amintit de copilărie… când mă certau părinții și plecam bosumflat în cameră”, i-au scris unii dintre urmăritori.

@enfntsterribles Georgina Rodríguez, Ronaldo’s wife, just walked the VETEMENTS runway show in Paris! #PFW #ronaldo ♬ original sound - ENFNTS TERRIBLES Magazine

Foto: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni