• PRO TV
  • Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament la mare. Cine sunt vecinii lor celebri și bogați cu care se vor întâlni la Mamaia

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament la mare. Cine sunt vecinii lor celebri și bogați cu care se vor întâlni la Mamaia

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament la mare. Cine sunt vecinii lor celebri și bogați cu care se vor întâlni la Mamaia

Antonia, Alex Velea și copiii lor locuiesc într-o casă spațioasă, situată pe malul unui lac, într-o zonă rezidențială a Bucureștiului. Recent, artista și-a anunțat fanii că a făcut o nouă achiziție imobiliară. Este vorba despre un apartament la mare, în Mamaia.

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly (Andrei Șelaru), Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc”, a spus Antonia într-o filmare pe Instagram. 

Gallery

Apartamentul în care vedetele își vor petrece vacanța de vară este unul exclusivist, fiind situat în zona de clubbing din Mamaia. Imobilul de langă Nuba Beach Club pune la dispozitia viitorilor rezidenti un restaurant și un wine bar premium, un centru SPA și o sală de fitness modernă.

În ce privește vacanțele, Antonia spune că în familia lor există cumva o regulă nescrisă. Artista își organizează vacanțe cu copiii și vacanțe în cuplu.

„Copiii trebuie să înțeleagă. Ei sunt puțin ofticoși, că vor și ei, dar mereu le repetăm că mergem și noi ca îndrăgostiții”.

Citește și: Antonia, despre educația copiilor. Ce reguli există în familia artistei: „Odată ce intră în casă, nu mai au voie să...”

Sursă foto: Instagram/ Antonia 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni