• PRO TV
  • Celebrul bătrân de pe TikTok care și-a vândut Dacia roșie, revedere emoționantă cu mașina! Bărbatul a izbucnit în lacrimi

Celebrul bătrân de pe TikTok care și-a vândut Dacia roșie, revedere emoționantă cu mașina! Bărbatul a izbucnit în lacrimi

Celebrul bătrân de pe TikTok care și-a vândut Dacia roșie, revedere emoționantă cu mașina! Bărbatul a izbucnit în lacrimi

Videoclipul cu bătrânul din Brașov care a început să plângă după și-a vândut Dacia de care a avut grijă timp de 34 de ani a făcut ravagii pe TikTok în urmă cu un an. Acum, Ion și-a revăzut mașina, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant.

Gallery

​Povestea pensionarului Ion și a mașinii sale, o Dacia roșie, a făcut înconjurul internetului și a emoționat o țară întreagă. Acum un an, bărbatul a decis să își vândă mașina de care a avut grijă 34 de ani, din cauza lipsei banilor, iar despărțirea a fost cel puțin dureroasă.

Bătrânul a început să plângă după ce noul proprietar al mașinii, Gheorgiță Alexe, cunoscut pe TikTok drept Tibi, a urcat la volan și a încercat să plece de pe loc.

"Uite-l, săracul... Prietene, îmi pare atât de rău pentru tine, aș vrea să te îmbrățișez. Du-te acasă", a spus cumpărătorul mașinii în înregistrare.

La acea vreme, internauții l-au compătimit pe bătrân: „Câte amintiri are în acea mașină.. jumătate din viața lui a vândut-o într-o secundă", "Nu mulți inteleg. Uni o să zică că e o bucată de "tablă". Dar atâția ani ai pus suflet, și după atâția ani, ai multe amintiri.", "Dacă o vinzi, sună-mă! Jur ca îi înapoiez mașina!"

Pensionarul Ion, revedere emoționantă cu noul proprietar al Daciei

Gheorgiță Alexe, cel care a cumpărat automobilul de la Ion, a decis să îi facă o surpriză acestuia, știind cât de greu s-a despărțit de mașina pe care a avut-o mai bine de trei decenii. Celebra Dacie roșie a fost, între timp, recondiționată, iar bătrânul a izbucnit în lacrimi și chiar a sărutat-o la reîntâlnire, imaginile devenind virale pe TikTok.

@tiberiu1991 #foryou #fyp #tibi #videoviral #dacia1300 ♬ Originalton - Muhabbet

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni