• PRO TV
  • Primele declarații ale Sorinei Guță, după ce a trecut pe lângă moarte. Fosta soție a lui Nicolae Guță a rămas cu sechele, după ce s-a trezit din comă: „Dintr-o dată…”

Primele declarații ale Sorinei Guță, după ce a trecut pe lângă moarte. Fosta soție a lui Nicolae Guță a rămas cu sechele, după ce s-a trezit din comă: „Dintr-o dată…”

Primele declarații ale Sorinei Guță, după ce a trecut pe lângă moarte. Fosta soție a lui Nicolae Guță a rămas cu sechele, după ce s-a trezit din comă: „Dintr-o dată…”

Recent, Sorina Guță a fost la doar un pas de a-și pierde viața, dar a scăpat miraculos, după ce medicii i-au spus că  nu îi mai dau șanse de supraviețuire. Aceasta a ajuns la spital în stare critică, după ce a intrat în comă.

Gallery

De-a lungul timpului, Sorina Guță s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate la nivelul plămânilor și al inimii. Zilele trecute, aceasta a început să se simtă rău, în timp ce era alături de familie.

Sorina Guță, primele declarații după ce a fost la un pas de moarte

Nu a durat mult, iar Sorina Guță a intrat în comă. Odată ajunsă la spital, medicii le-au spus celor apropiați că aceasta nu va scăpa cu viață, deoarece au ajuns la spital mult prea târziu.

După ce și-a revenit, Sorina Guță a mărturisit că, acum, se simte bine, iar experiența de care a avut parte a fost cea mai grea de până acum.

„Stăteam la masă cu sora mea și, cum vorbeam cu ea la masa, dintr-o data, m-a luat cu amețeală, zicea că n-am mai reacționat”, a povestit aceasta, conform Spynews.

Sorina Guță își asumă vina pentru ceea ce s-a întâmplat

Sorina Guță este convinsă că tot ce s-a întâmplat este din vina ei, deoarece nu a ascultat poruncile lui Dumnezeu și l-a supărat prin păcatele pe care le-a făcut. Prin urmare, susține că Dumnezeu i-a dat această încercare, pentru a-și da seama că greșește și că trebuie să repare tot ceea ce a făcut greșit până acum.

„Atât m-am dus în nebunia mea, până când a zis Dumnezeu stop, iar Dumnezeu, Slăvit să fie, m-a readus la viață, mi-a prelungit firul vieții. Într-adevăr, am rămas dependentă de oxigen, dar știu sigur că și de asta mă va scăpa Dumnezeu. Eu știu că Dumnezeu are un plan cu mine”, a mai spus Sorina Guță.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni