• PRO TV
  • Jador, gest romantic pentru Oana Ciocan! Ce a făcut artistul, după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la Survivor All Stars

Jador, gest romantic pentru Oana Ciocan! Ce a făcut artistul, după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la Survivor All Stars

Jador, gest romantic pentru Oana Ciocan! Ce a făcut artistul, după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, la Survivor All Stars

Jador este mai îndrăgostit ca niciodată! Artistul și-a cerut deja iubita în căsătorie, în cadrul show-ului Survivor All Stars, în ediția difuzată miercuri, 6 martie 2024.

Gallery

​Jador și Oana Ciocan formează unul dintre cele mai proaspete cupluri ale showbizului românesc, cei doi asumându-și faptul că formează o relație în cadrul showului Survivor All Stars. Totul s-a desfășurat în ediția difuzată miercuri, 6 martie 2024, atunci când artistul de manele a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Războinică. 

La scurt timp după ce a cerut-o în căsătorie, iar telespectatorii au putut vedea momentul emoționant, pe contul de Instagram al lui Jador s-a întâmplat un lucru bizar. Dacă în trecut artistul era urmărit de 1 milion de oameni și avea la urmăriri câteva mii de persoane, acum artistul urmărește un singur om.

​Cea pe care o urmărește pe Instagram este, bineînțeles, iubita lui, Oana Ciocan. Astfel, artistul demonstrează că dragostea pe care o simte pentru frumoasa Războinică este mai puternică ca oricare alta pe care a simțit-o vreodată.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars

La două zile după ce a fost descalificat din concurs, Jador a reapărut în peisaj, pentru a discuta cu Oana Ciocan. Artistul a profitat din plin de întrevedere, oferindu-i o scrisoare emoționantă iubitei sale. Mai mult decât atât, cântărețul și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Războinică.

Gallery

„Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(...) Gata, mă însor, mă pun la casa mea!”, a fost conversația dintre Oana și Jador.


Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni