• PRO TV
  • Vlăduța Lupău, detalii neștiute despre viața sa înainte de celebritate! Câți lei avea pe zi artista: „Nu am primit niciodată”

Vlăduța Lupău, detalii neștiute despre viața sa înainte de celebritate! Câți lei avea pe zi artista: „Nu am primit niciodată”

Vlăduța Lupău, detalii neștiute despre viața sa înainte de celebritate! Câți lei avea pe zi artista: „Nu am primit niciodată”

Foarte sinceră și asumată, Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri despre modul în care se descurca cu banii atunci când nu era celebră. Iată cât cheltuia vedeta pe zi și ce primea de la părinții săi!

Gallery

​Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din lumea mondenă românească, dovadă fiind și numărul mare de persoane care o urmăresc în mediul online. Deși acum are mult succes și câștigă atât de bine încât își poate permite orice, cântăreața știe ce înseamnă viața de student și cât de greu este să trăiești de pe o zi pe alta.

Vlăduța Lupău provine dintr-o familie care nu a s-a confruntat cu dificultăți financiare, însă părinții săi nu au ținut-o în puf și au învățat-o cum să trăiască modest. În timpul studenției, vedeta avea foarte puțini bani de buzunar, mai exact 50 de lei pe săptămână, părinții săi oferindu-i motorină pentru mașină și pachet cu mâncare.

„Mai mult de 50 de lei pe săptămână eu nu am primit niciodată, până am terminat facultatea. Nu știu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe săptămână. Motorina ne-o băga de acasă, ca să ne ajungă Cluj-Șimleu, nu mai mult, ca să facem noi plimbări prin Cluj cu mașina.

Când am mers în Italia, cu bursă Erasmus, stăteam în căminul ăla plătit din banii universității, mâncam la cantină acolo și tot timpul, când mergeam la masa, la cantină, îmi mai puneam câte o chiflă, ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara sau dimineața. Cumpăram conserve de fasole, de legume și ne făceam chestii”, a povestit Vlăduța Lupău în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni