• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, etalonul eleganței la petrecerea organizată de Elton John după premiile Oscar! A strălucit alături de celebritățile de la Hollywood: „Cea mai frumoasă româncă!”

Mădălina Ghenea, etalonul eleganței la petrecerea organizată de Elton John după premiile Oscar! A strălucit alături de celebritățile de la Hollywood: „Cea mai frumoasă româncă!”

Mădălina Ghenea, etalonul eleganței la petrecerea organizată de Elton John după premiile Oscar! A strălucit alături de celebritățile de la Hollywood: „Cea mai frumoasă româncă!”

Mădălina Ghenea a stârnit valuri de aprecieri și comentarii admirative la petrecerea anuală de vizionare a premiilor Oscar, organizată de Elton John în beneficiul Fundației Elton John AIDS.

Gallery

Mădălina și-a făcut apariția într-o rochie superbă, cu trenă și spatele gol. Actrița și-a etalat silueta fără cusur, iar fotografii prezenți la eveniment au surprins câteva cadre spectaculoase cu frumoasa româncă.

Complimentele au curs și pe pagina de socializare a Mădălinei, acolo unde a postat mai multe imagini de la petrecerea la care a fost invitată. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Cu siguranță cea mai frumoasă femeie din lume!”, „O frumusețe unică!”, „Frumoasa noastră. Te iubim!”, „Ești atât de superbă!”, „Cea mai frumoasă româncă ever!”, „Femeia perfectă”, i-au scris fanii de pe Instagram.

În fiecare an, în seara Oscarurilor, Elton John oferă un spectacol exclusivist și strânge bani pentru fundația sa care luptă contra HIV.

La petrecerea exclusivistă din Los Angeles au participat celebrități ca: Patricia Arquette, Donatella Versace, Sharon Stone, Zooey Deschanel, Brandi Carlile, Danny DeVito, Rhea Pearlman, Tim Allen, Elizabeth Hurley, Alexis Bledel, Eric McCormack, Avril Lavigne, Heidi Klum sau Melanie Lynskey.

Evenimentul a strâns 10,8 milioane de dolari, depășind cu peste 1 milion de dolari totalul anterior, stabilit în 2022.

Timp de peste 30 de ani, Elton John AIDS Foundation Academy Award Party a fost un eveniment preeminent în noaptea de Oscar, adunând peste 100 de milioane de dolari.

Parcul West Hollywood Park este transformat în fiecare an pentru a găzdui petrecerea lui Elton John. Anul acesta, petrecerea a fost găzduită de Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris și David Burtka, alături de John Elton și soțul său, David Furnish.

Furnish a declarat că banii vor fi folosiți pentru a pune capăt epidemiei de SIDA până în 2030.

„Dacă vă gândiți de unde am început cu această boală în anii 1980, când nu exista nicio speranță, niciun medicament… dacă erai diagnosticat cu SIDA, era o condamnare la moarte. Acum, oamenii trăiesc vieți fericite cu o pastilă pe zi. Și trebuie doar să le facem testele și să le oferim acces la tratament. Așa că acest eveniment ne permite să deblocăm acest lucru - totul cu strălucirea și farmecul premiilor Oscar. Toată lumea câștigă”, a spus Furnish potrivit Variety.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni