• PRO TV
  • Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poză cu chipul fiului său: „Seamănă cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers”

Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poză cu chipul fiului său: „Seamănă cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers”

Imaginea care a topit internetul! Marc Anthony a publicat prima poză cu chipul fiului său: „Seamănă cu mami! Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers”

De-a lungul anilor, Marc Anthony (55 de ani) a avut la braț cele mai frumoase femei din lume. O fostă soție dar și actuala sunt deținătoare ale coroanei Miss Univers, iar cea care i-a dăruit gemeni este nimeni alta decât Jennifer Lopez.

Gallery

​Artistul pare pe deplin împlinit alături de Nadia Ferreira, tânăra de 25 de ani pe care a luat-o de nevastă în 2023. În același an, a venit pe lume și primul copil al cuplului.

Recent, fiul lor, al cărui nume nu a fost făcut public, a împlinit 9 luni, iar părinții au decis să publice prima poză cu chipul micuțului.

„9 luni fericite! Ești totul pentru mine! Mami și tati te iubesc”, a scris artistul în dreptul fotografiei care a adunat sute de comentarii și zeci de mii de aprecieri.

Băiețelul cu ochi albaștri i-a topit pe internauți. Fiul lui Marc Anthony a fost fotografiat în pat, într-un compleu bej tricotat, cu mini adidași Nike și o căciuliță adorabilă pe cap. (Vezi imaginea în GALERIA FOTO de mai sus)

„Doamne, ce copil frumos a adus pe lume Miss Univers”, „E leit mămica lui!”, „Ar putea fi următorul Mister Paraguay”, „Arată divin, ca mama lui!”, „Ce ochi are! E perfect!”, „Nu l-au arătat până acum ca să nu-l deoache lumea”, „O bucățică de rai!”,  sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. N-au lipsit nici comentariile de la cârcotași: „Frumos ca mama lui și bogat ca tatăl său”, „De data asta, Nadia a învins!”, „Cred că nici J Lo nu crede că e copilul lui”.

Nadia Ferreira, încoronată Miss Univers 2021

Actuala soție a lui March Anthony este de o frumusețe ireală. Nadia Tamara Ferreira a fost încoronată Miss Univers Paraguay în 2021. În același an a participat la Miss Univers, unde s-a clasat pe primul loc.

Marc a fost vrăjit pe loc de superba Nadia și a cerut-o de nevastă la scurt timp după ce și-au oficializat relația. Nimic nu a stat în calea iubirii lor... Nici diferența de 30 de ani, nici cea de 10 centimetri.

Marc Anthony mai are 6 copii din relații anterioare

Debbie Rosado, una dintre fostele sale iubite, i-a dăruit primul copil în urmă cu 30 de ani. Este vorba despre o fiică, pe nume Ariana. Alături de Debbie, cântărețul a adoptat și un băiat, Chase.

De la prima soție, Marc Anthony are doi moștenitori. Dayanara Torres, o fostă Miss Univers, i-a născut pe Cristian și Ryan. Din căsnicia cu Jennifer Lopez îi are pe gemenii Emme și Max.

Fotografii: Getty Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni